Dacă vrei să-ți faci o prăjitură în casă, care să miroasă frumos, să arată incredibil, să fie pufoasă și foarte gustoasă, iată de ce ai nevoie:
4 gălbenușuri de ou
4 albușuri
3 linguri de zahăr
400 g iaurt grecesc 10%
4 linguri amidon de porumb
Citește și: Cu ce înlocuiești AMIDONUL în REȚETE. Sigur nu-ți lipsește din bucătărie
1/2 linguriță praf de copt
40 g chipsuri de ciocolată (sau stafide, de exemplu, după gust)
Mod de preparare
Într-un castron amestecați gălbenușurile de ou cu zahărul, praful de copt și amidonul de porumb, apoi adăugați iaurt.
Într-un alt castron bate albușurile spumă, apoi amestecă-le în amestecul de gălbenușuri și adaugă fulgi de ciocolată.
Se coace la 170°C timp de 1 oră.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Pască pufoasă fără aluat
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc