EROUL ZILEI este la Constanța. Un copil a reușit să își salveze mama în ultima clipă de sub loviturile de cuțit ale iubitului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
EROUL ZILEI este la Constanța. Un copil a reușit să își salveze mama în ultima clipă de sub loviturile de cuțit ale iubitului / Foto: Captură video Realitatea Plus
EROUL ZILEI este la Constanța. Un copil a reușit să își salveze mama în ultima clipă de sub loviturile de cuțit ale iubitului / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un copil din Constanța și-a salvat mama în ultima clipă, după ce aceasta a fost înjunghiată de iubitul ei.

O femeie din Constanța a fost salvată de copilul ei în ultimul moment, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei, transmite Realitatea Plus. Individul a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru tentativă de omor. Femeia se află acum în stare gravă la spital, iar medicii spun că are nevoie de cel puțin 3 luni de recuperare. 

Copiii au asistat la scenele de groază

Scenele de groază s-au petrecut chiar sub ochii copiilor. Unul dintre ei a găsit puterea și curajul de a suna la 112, după ce a văzut că mama sa este lovită cu un cuțit și lăsată inconștientă.

Atunci când au ajuns la fața locului, polițiști au găsit femeia în stare foarte gravă. Aceasta a fost transportată de urgență la spital. Potrivit medicilor, femeia ar putea rămâne paralizată.

"A fost adusă în stare critică la spital. A fost resuscitată de mai multe ori și supusă unei tehnici speciale de urgență. Intervenția chirurgicala a durat aproape 7 ore. Pacienta este la ATI, în stare foarte gravă. E intubată și se depun toate eforturile pentru ca viața să-i poată fi salvata", a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

VEZI ȘI: Cine este femeia ucisă de iubit în Caraș-Severin. O fetiță de doar 5 ani a rămas fără mamă - FOTO

Psiholog: În momentul în care un părinte este absent, el va prelua rolul părintelui

Specialiștii spun că cel mai probabil violențele erau la ordinea zilei în această familie. Copilul ar fi învățat în timp să intervină în astfel de situații, fiind afectat și de faptul că era crescut doar de mamă.

"În momentul în care un părinte este absent, el va prelua rolul părintelui absent și va face ceea ce trebuie să își salveze mama. Este clar că acest copil a mai întâlnit evenimente asemănătoare și a învățat să reacționeze", spune psihologul.

Agresorul riscă să fie plasat într-un centru de specialitate, fiind surdomut, iar specialiștii spun că cei mici vor fi urmăriți de traume pentru tot restul vieții și că vor avea nevoie de consiliere psihologică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel