Eroare de 3,2 milioane de lire sterline în Sidney - FOTO
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Sydney, prima capitală din lume care sărbătorește trecerea la un an nou, a fost martora unei erori monumentale și extrem de scumpe, în chiar noaptea de Revelion.

Marea lansare de focuri de artificii a costat 3,2 milioane de lire sterline și a fost marcată de o mare eroare. După numărătoarea inversă a milioanelor de oameni care s-au adunat în portul Sydney, orașul părea să uite ce an urma.

Mai mult de 1,5 milioane de oameni s-au adunat în portul orașului pentru numărătoarea inversă de la miezul nopții, dar mesajul a fost transmis greșit spre Sydney Habour Bridge.

Citește și: Primarul Londrei, mesaj pe 'London Eye' pentru Theresa May - VIDEO

Imaginea luminoasă a proclamat: "An Nou Fericit 2018!" în loc de ”2019”.

A fost un derapaj jenant pentru cel mai mare spectacol de artificii din metropolă, care a durat 12 minute. Potrivit Sydney Morning Herald, spectacolul a costat 3,2 milioane de lire sterline și a constat în 8,5 tone de focuri de artificii și aproximativ 100 000 de efecte pirotehnice individuale.

Potrivit producătorului executiv al sărbătorilor, Anna McInerney, echipa nu a fost "mulțumită" de greșeală, dar a reușit să râdă de ea și să meargă mai departe.

Citește și: New York, trecerea dintre ani sărbătorită pe străzi în ploaie

"Este nevoie de 15 luni pentru a organiza un eveniment de această amploare", a spus ea. "A fost o greșeală, dar putem clarifica că este de fapt 2019. Să ne concentrăm asupra lucrurilor minunate care s-au petrecut noaptea trecută, a fost fără incidente în ciuda unei mici străluciri neplăcute." a relatat SkyNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel