Erling Haaland va semna cu Manchester City. Mutarea, confirmată de purtătorul de cuvânt al familiei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Erling Haaland
Facebook Erling Haaland
Atacantul norvegian Erling Haaland se va transfera la Manchester City, echipa antrenată de Pep Guardiola.

"În sfârșit, a fost luată o decizie. Erling Haaland va juca la Manchester City sezonul viitor. Săptămâna trecută, echipa Haaland a raportat decizia sa celor de la Real Madrid și Bayern Munchen. Ultimele două săptămâni au fost doar despre detaliile contractului", a transmis Jan Aage Fjørtoft, purtătorul de cuvânt al familiei Haaland, pe Twitter.

Atacantul va semna un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane cu trupa de pe Ettihad, iar transferul se va oficializa săptămâna aceasta, atunci când și cei de la Borussia Dortmund, și cei de la Manchester City, au căzut de acord să facă anunțul.

De asemenea, familia jucătorului ar vrea ca vestea mutării să fie oficială cât mai repede, pentru ca nordicul să-și poată lua "adio" de la suporterii Borussiei Dortmund, în weekend, la partida contra celor de la Hertha Berlin.

Salariul lui Erling Haaland nu va fi mai mare decât cel al lui Kevin De Bruyne, de aproximativ 20 de milioane de euro pe sezon, dar va fi apropiat de această sumă, scrie Digisport.

Erling Haaland va avea un salariu astronomic la Manchester City: Peste 600.000 de euro pe săptămână!

Cei de la City au acceptat să-i plătească un salariu săptămânal de 500.000 de lire sterline (peste 600.000 de euro) noului star a fotbalului mondial, care va deveni astfel cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.

În vârstă de 21 ani, Erling Haaland este legat de Borussia Dortmund până în 2024, însă în contractul său cu clubul german a fost inclusă o clauză care îi permite norvegianului să plece la o altă formaţie în această vară, în schimbul sumei de aproximativ 75 de milioane de euro.

Daily Mail susţine că Manchester City se pregăteşte să achite clauza respectivă şi, dacă totul va merge potrivit planului, Erling Haaland va semna în vara acestui an un acord pe cinci ani cu actualul lider din Premier League. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Haaland, ignorat complet de Liverpool: Sincer nu vreau. Nu este distractiv deloc

"Nu ne vom putea apropia. Cifrele menţionate acolo sunt nebuneşti. Nu avem nimic de-a face cu ele. Nicio şansă. Este ceva care sincer nu vreau. Nu este distractiv deloc", a spus Klopp pentru revista Sport Bild.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel