Eriksen, prima POZĂ de după prăbușirea pe gazon! „Sunt bine”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Facebook Christian Eriksen
Facebook Christian Eriksen
Danezul Christian Eriksen a postat prima poză de după ce a suferit un stopul cardiac pe terenul din Copenhaga.

Potrivit The Sun, fotbalistul care a rămas fără viață vreme de mai multe minute în partida Danemarca - Finlanda de la EURO 2020 a transmis prima poză din spital, alături de un alt mesaj pentru fani.

Ce a spus Eriksen după tragicul eveniment

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Christian Eriksen (@chriseriksen8)

„Salutare tuturor”, începe fotbalistul în postarea de pe platforma de socializare Instagram. „Vă mulțumesc mult pentru mesajele uimitoare din întreaga lume. Înseamnă enorm pentru mine și familia mea”. Danezul de 29 de ani de la Internazionale Milano a oferit și o actualizare asupra stării sale de sănătate. „Sunt bine – ținând cont de circumstanțe. Încă trebuie să fiu supus unor examinări la spital, dar mă simt bine”, a adăugat el.

„Acum, îmi voi susține băieții din echipa Danemarcei în următoarele meciuri. Jucați pentru întreaga țară. Cu toată stima, Christian”, a conchis Eriksen.

Medicii și căpitanul Kjaer au fost lăudați de întreaga lume pentru salvarea lui Christian

Medicii care au dat buzna pe gazon să-i salveze viața lui Eriksen după stopul cardiac, frații Morten și Anders Boesen, au fost lăudați la scară largă pentru acțiunea lor promptă. La rândul său, căpitanul danez Simon Kjaer a intervenit fără ezitare pentru a-l stabiliza pe coechipierul și prietenul său, la câteva secunde de la colaps.

Tatăl portarului Schmeichel care a liniștit-o pe soția lui Eriksen după momentul prăbușirii a dezvăluit că fiul său, Kasper, i-a spus acesteia că încă respiră și cooperează cu medicii.

Mort pentru câteva minute

Unul dintre frații medici a dezvăluit că Eriksen decedase imediat după colaps. „Murise”, a spus Boesen presei. „I-am făcut masaj cardiac. A fost un stop cardiac. Cât de aproape a fost? Nu știu. A înviat imediat după o defibrilare. A fost foarte rapid. Nu sunt cardiolog, așa că concluziile privind motivele o să le las experților”, a conchis medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel