Erika Isac s-a ras în cap. De ce a decis să-și schimbe radical look-ul
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto George Caramiciu / Erika Isac
Foto George Caramiciu / Erika Isac
Dacă în ultimele videoclipuri care au făcut furori în România Erika Isac apărea cu părul lung, împletit, până la mijloc, mai nou, artista a decis să se radă în cap. A făcu anunțul pe Instagram.

După lansarea piesei „Macarena”, Erika Isac, în vârstă de 24 de ani, a stârnit controverse și a împărțit internetul în două cu mesajul puternic împotriva abuzurilor asupra femeilor. Cu toate acestea, artista care a șocat comunitatea online nu s-a oprit aici. De curând a luat o decizie radicală și a făcut un gest de-a dreptul surprinzător, schimbându-și complet înfățișarea.

Erika Isac a ales să-și radă complet capul, un gest îndrăzneț care a ridicat și multe întrebări. Artista a făcut și un anunț pe rețelele de socializare, dezvăluind motivația din spatele acestei schimbări.

În ciuda speculațiilor din partea fanilor care au acuzat-o că ar trece printr-o depresie, Erika Isac, cunoscută pentru stilul excentric, a surprins pe mulți prin alegerea de a renunța la părul său lung care a devenit o parte integrantă a imaginii sale. A făcut acest gest pentru noua sa piesă muzicală, potrivit spuselor artistei.

„Cea mai nasoală parte este că de acum va trebui să port perucă ceva timp (...). Dacă m-am tuns degeaba și nu intrați să vedeți monstrul ăsta de clip la piesă, vă dau block la toți!”, a spus Erika Isac pe contul său de Instagram.

Cât cere pentru un concert

Erika Isac a devenit un adevărat fenomen muzical odată cu lansarea hitului "Macarena". De atunci a început să primească tot mai multe invitații la concerte și petreceri. Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, pentru a o avea ca artistă la un eveniment privat, trebuie să scoți din buzunar nu mai puțin de 8000 de euro. Prețul nu include costurile de transport, iar tariful poate crește în funcție de distanța pe care trebuie să o parcurgă artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel