Erika Isac, când a auzit întrebarea jurnalistului DC News: Aș fi vrut să se audă la microfon ce ai zis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
FOTO: captură video YouTube@ Erika Isac
FOTO: captură video YouTube@ Erika Isac
Erika Isac a ținut o conferință de presă unde a vorbit despre noua ei piesă - „Femei în Parlament”.

Artista fenomen, care a spart toate barierele cu piesa „Macarena”, a fost plăcut surprinsă de întrebarea jurnalistului nostru - George Caramiciu.

„Consideri că este nevoie de un program instituțional sau guvernare de educare a ”Mireilor”?”, a fost întrebarea jurnalistului DC News pentru Erika Isac făcând referire la Mirel din Turnu Măgurele.

Când a auzit întrebarea, Erika Isac a început să râdă și a zis: „Aș fi vrut ca această întrebare să se audă tare la microfon! Spune-mi și numele tău! Domnul George m-a întrebat dacă ar fi nevoie de un program instituțional sau guvernare de educare a ”Mireilor”. Personal, da 100%, poate sunt eu subiectivă. Cred că nu este o noutate pentru nimeni faptul că toate greșelile pe care le facem, fie ca societate, fie ca indivizi, pleacă de la lipsa de educație.

Cred că ar trebui începute programe școlare de educație sexuală, pentru că suntem campioni la mame minore, tragic. Mi se pare utopic de-a dreptul. Trebuie ca mai mulți bărbați din spațiul public, inclusiv politicieni, influenceri etc. să iasă și să fie de acord cu mesajul și să recunoască faptul că femeia aia are dreptate și uneori chiar e nasol să fii femeie. Bărbații au obiceiul de a asculta de alți bărbați și nu de o femeie, pentru că femeia se victimizează și e super dramatică.”

VEZI ȘI: Erika Isac vorbește, în premieră, despre intrarea în politică după lansarea „Femei în Parlament”:

https://www.dcnews.ro/erika-isac-vorbeste-in-premiera-despre-intrarea-in-politica-dupa-lansarea-femei-in-parlament-video_951598.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel