Erik Lincar și-a dat demisia de la  Universitatea Cluj. Cine este favorit la conducerea echipei
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Erik  Lincar  Foto: Universtatea Cluj
Erik Lincar Foto: Universtatea Cluj
Erik Licar a decis să părăsească banca U. Cluj, după ce echipa a acumulat doar 2 puncte în cele 6 etape  din Liga 1.

Anunuțul a fost făcut chiar de către „Șepcile Roșii”, Lincar fiind al 4-lea tehnician care este demis în acest sezon (după Toni Petrea, Laszlo Balint și Alexandru Pelici).

„Mulțumim, Erik Lincar! FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu antrenorul principal Erik Lincar cu privire la încetarea contractului, care era valabil până în vara anului viitor.

Clubul nostru dorește să-i mulțumească lui Erik Lincar și staff-ului său, format din Viorel Domocoș (antrenor secund), Robert Panduru (preparator fizic) și Alexandru Chirilov (antrenor de portari), pentru munca depusă la ”U”, încununată cu promovarea în Superligă obținută la finalul sezonului trecut în urma barajului cu Dinamo București.

Îi dorim lui Erik Lincar și staff-ului său mult succes în carieră”, au transmis cei de la Universitatea Cluj.

Erik Lincar era antrenorul “șepcilor roșii” din mai 2021 și mai avea contract până la finalul sezonului 2022-2023.

Leo Grozavu, pe lista înlocuitorilor lui  Erik Lincar

„Numele meu a mai fost vehiculat și pe la alte formații, dar cu mine nu a vorbit nimeni. Așa a fost și cu Universitatea Craiova, cu U21. Atât timp cât U Cluj are antrenor, nu are rost să discutăm nimic. E adevărat, am fost sunat de cei din club, dar nu acum, și am fost întrebat de principiu ce planuri aș avea. Mi-au mai spus că de meciul cu Sepsi poate depinde soarta antrenorului, dar de aici și până la alte vorbe e drum lung”, a declarat Leo Grozavu, pentru DigiSport.

„Dacă cei de acolo rămân fără antrenor, putem discuta, mai ales că eu am staff-ul gata format. În plus, eu sunt de aici, din Cluj, și e normal să-mi doresc să antrenez o astfel de formație. Dacă vor cu adevărat să schimbe antrenorul, sunt deschis, mai ales că nu am contract în acest moment. Dar, nu accept în orice condiții", a mai spus Grozavu pentru sursa citată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel