Șerban Nicolae, discurs care a inflamat în Senat. Vlad Viski: Unde este limita?
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Senat
Senat
Vlad Levente Viski, director executiv al Asociației MozaiQ, a acordat un interviu DC News în care a comentat asupra celor întâmplate în Parlament, la momentul adoptării propunerilor de modificare a Constituţiei privitoare la familia tradiţională. 

Vlad Levente Viski, directorul executiv al Asociației MozaiQ, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre modul în care a văzut şi a interpretat discursurile de la tribuna Parlamentului ale politicienilor, la momentul adoptării proiectului privind familia tradiţională.

"Au fost multe discursuri dezamăgitoare, însă evident că discursul lui Şerban Nicolae a stârnit cea mai mare vâlvă. Rând pe rând, senatorii s-au perindat pe la tribuna Parlamentului, parcă încercând să prindă un loc în istorie. Chiar unul dintre colegii mei, ascultând aceste discursuri, a exclamat: scoateţi Biblia din Parlament. Biblia a fost invocată atât de mult în discursuri încât ne face să ne întrebăm unde este limita dintre stat şi biserică într-un stat laic aşa cum este România", a declarat Vlad Levente Viski.

Urmăreşte aici declaraţiile lui Vlad Levente Viski:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel