Episod GEROS în România. Adrian Gîtlan (Termoenergetica), despre avarii: Dacă vor apărea, vom interveni cu maximă celeritate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Episod GEROS în România. Adrian Gîtlan (Termoenergetica), despre avarii: Dacă vor apărea avarii, vom interveni cu maximă celeritate  /  Foto: Pixabay
Episod GEROS în România. Adrian Gîtlan (Termoenergetica), despre avarii: Dacă vor apărea avarii, vom interveni cu maximă celeritate / Foto: Pixabay
Adrian Gîtlan, directorul general adjunct de la Termoenergetica, a vorbit despre posibilele avarii la rețeaua de căldură din Municipiul București. 

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, directorul general adjunct de la Termoenergetica, Adrian Gîtlan, a vorbit despre avariile de la rețeaua de căldură din București: 

„Am primit informarea privind starea vremii, în ultimele 3 zile am intervenit la ultimele avarii pe care le aveam descoperite și le-am remediat. Toate avariile se vor remedia în cursul zilei de astăzi, nu rămâne niciuna peste noapte. Suntem pregătiți în cazul în care vor mai apărea alte avarii, vom interveni de urgență, dar sperăm să nu fie cazul.

Primim de la toate cele 4 CET-uri ale Elcenului, temperatură în parametrii, iar pe lângă ele mai există unul privat și unul care ne aparține nouă, CET Casa Presei și care funcționează în parametrii normali. Sunt patru CET-uri mari și 2 mici care sunt în funcțiune. 

Conform datelor de la acest  moment, începând din această seară nu vor fi opriri în Municipiul București. Dacă vor apărea avarii, vom interveni cu maximă celeritate, cum am făcut întotdeauna. Altfel, vom încerca să nu există opriri. În momentul de față funcționăm liniar și încercăm să ținem sistemul într-un echilibru.“, a conchis directorul Adrian Gîtlan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel