Epidemie de gripă.Tudorache, anunț: Testare gratuită pentru locuitorii Sectorului 1. Unde se poate face
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache a anunțat un punct în care specialişti în medicină generală şi pediatri pot acorda asistenţă medicală în contextul problemelor generate de gripă. Se face testare gratuită.

"Epidemia de gripă creează probleme mari? Nu şi locuitorilor sectorului 1. Acum, în plină perioadă epidemică, vă invit la Complexul Multifuncţional Caraiman, dacă aveţi vreun semn de întrebare în ceea ce priveşte starea sănătăţii dvs sau a copiilor dvs, dacă manifestaţi un simptom sau pur şi simplu pentru un control de rutină. Începând de azi, aici funcţionează o structură operativă, formată din specialişti în medicină generală şi pediatri. Aceştia vă vor evalua starea sănătăţii şi, după caz, vă vor acorda asistenţă medicală", a scris Tudorache, pe Facebook.

Potrivit primarului, locuitorii sectorului 1 pot face gratuit, la Complexul Caraiman, testul rapid pentru depistarea prezenţei virusurilor gripale A şi B. "Acesta este un simplu test de screening, care presupune recoltarea de secreţii nazale sau faringiene, rapid şi nedureros", precizează edilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel