Urmărește emisiunea live
ENGIE Romania – UNTOLD. Preț special oferit de ENGIE
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 20 apr 2018, 12:39
WhatsApp
ENGIE Romania lansează campania de comunicare sub headline-ul ,,Încarcă-te cu energie pentru un festival magic!',' pentru a marca reînnoirea, pentru al doilea an consecutiv, a parteneriatului dintre ENGIE Romania şi UNTOLD şi a lansa noua ofertă dedicată de furnizare de electricitate, BeEnergy.

Campania promoțională se adresează tuturor celor care vor să trăiască cea mai intensă experiență muzicală a verii la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD. Aflat anul acesta la a patra editie, UNTOLD a devenit un eveniment emblematic pentru România și mai mult decât atât un real ambasador al țării peste hotare.

Preț special

Prin campania promoțională de contractare a ofertei BeEnergy fiecare participant înscris are posibilitatea să achiziționeze un abonament la cele 4 zile de festival UNTOLD, la un preț special oferit de ENGIE, respectiv 399 de lei cu toate taxele incluse.

În plus, toți cei care intră în promoție au șansa de a câștiga 10 pachete duble cu cazare și 80 de abonamente individuale gratuite. Toate aceste beneficii vin la pachet cu un preț fix la energia activă timp de 2 ani, iar contractarea ofertei se poate face simplu, online, direct de pe site-ul engie.ro, urmând ca factura să fie şi ea transmisă pe e-mail.

Campania, adresată persoanelor fizice, se derulează până la data de 30 iunie 2018, mai multe detalii putând fi consultate pe site-ul engie.ro.

Odată cu lansarea campaniei promoționale demarează și campania de comunicare ce se va derula în mediul online şi pe stația radio parteneră a festivalului UNTOLD, Kiss FM. Dincolo de obiectivul de imagine al ENGIE Romania de a fi perceput de publicul larg ca un brand tânăr şi energic și recunoscut ca furnizor de electricitate, headline-ul campaniei adresează invitația de a contracta un produs competitiv foarte atractiv.

Parteneriatul ENGIE-UNTOLD se înscrie în strategia de poziționare a mărcii ENGIE ca un brand apropiat de oameni şi prietenos, iar acest context de comunicare specific permite abordarea unui segment de target pe care ni-l dorim alături, acela reprezentat de generația millenials. În plus, asocierea ENGIE-UNTOLD pune în valoare ideea de energie, fie că vorbim de energia fizică, concretă pe care ENGIE o propune în calitate de furnizor de electricitate, fie de cea provenită din muzică, dans, emoție sau pasiune, aceste surse de energie fiind complementare şi răspunzând, în egală măsură, conceptului de campanie lansat de ENGIE «Tu de unde îți iei energie ?».

Despre ENGIE Romania

Grupul ENGIE (fost GDF SUEZ) este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice.ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,7 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 19.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 3.700 de angajaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?