Energii negative locuință. Cum scapi de ele. Truc simplu
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
energii negative
energii negative
Casa fiecaruia ar trebui să fie un spațiu energetic sacru, un spațiu în care ne reîntoarcem de fiecare dată pentru a ne echilibra energetic și a ne armoniza cu noi înșine.    

Cu toate acestea, de multe ori, casă în care trăim devine un depozitar al emoțiilor, al gândurilor, al sentimentelor și al trăilor noastre, al bolilor și suferințelor noastre, dar și a celor care locuiesc (au locuit) în ea sau îi trec pragul. 

Iar când acestea nu sunt întotdeauna pozitive, când depunem/ am depus constant energii negative într-un spațiu, energia acelui loc tinde și ea să se contamineze și să influențeze starea noastră energetică și pe cea de bine.

Exercițiu simplu

Iată un exercițiu simplu și la îndemână tuturor pentru a alungă energiile negative și toxice din spațiul în care locuim.

Ingredientele de care ai nevoie:

- 1 pahar transparent (fără modele sau imprimeuri pe el)

- oțet alb

- sare de mare gronjoasa

- apă.

Cum se procedează

Ia un pahar gol și toarnă sare de mare în el astfel încât să acopere o treime din pahar. Umple restul paharului cu încă o treime oțet alb și o treime apă, apoi amplasează-l în camera în care simți că vibrațiile negative sunt cele mai puternice sau unde intuiești că există o acumulare de energii care au nevoie de armonizare.

Pune paharul într-un colț ferit sau într-un loc ascuns în care știi sigur că nu îl mișcă nimeni. Lasă-l acolo preț de o zi.

După 24 de ore, verifică paharul. Vezi dacă recipientului i s-a întâmplat vreun lucru ciudat. Vezi cum te simți în încăperea respectivă din punct de vedere energetic, ce stare sau senzații îți induce. În mod normal, energiile neplăcute ar trebui să se risipească. Dacă lichidul din pahar nu este tulbure, nu are o culoare verzuie, nu are bule și este la fel precum l-ai lăsat, atunci este un semn bun. Înseamnă că în încăperea respectivă nu există energii negative. Poți să încerci trucul în altă camera și să vezi ce se întâmplă și acolo.

Dacă paharul are depuneri ciudate și nu mai este cum l-ai lăsat, atunci poate că există anumite probleme ce țin de energia locului respectiv. Dacă și simți în continuare energiile negative în jurul tău, repetă procedura a două zi, cu un pahar nou, până când acesta este la fel de curat precum l-ai lăsat. Umple-l cu ingrediente proaspete, lasă-l 24 de ore în colțurile încăperii și apoi verifică din nou, potrivit Garbo.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel