Urmărește emisiunea live
ENEL în România. Radu Popa (PSD): Nu sunt de acord să speriem investițiile străine / video
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
„Nu sunt de acord să speriem investițiile străine în România”, a spus deputatul PSD Radu Popa, făcând referire și la importanța stabilității și a unui cadru legislativ predictibil.

„Nu sunt de acord să speriem investițiile străine în România. Cred că cei de la ENEL au fost foarte mulțumiți de faptul că domnul Virgil Popescu a schimbat, din trei în trei luni, cadrul legislativ pe energie în România. Cred că au fost foarte mulțumiți de predictibilitatea pe care le-o dă cadrul legislativ în România”, a spus deputatul PSD Radu Popa, marți, în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCNewsTV.

Deputatul a amintit de o vizită în România a delegaţiei companiei Enel, condusă de Francesco Starace, CEO al Grupului. „A fost președintele ENEL Italia, Starace, acum un an la Iohannis și domnul Starace a anunțat că are un portofoliu de 2 miliarde euro pe care vrea să-l investească în România, solicitând anumite garanții de stabilitate din punct de vedere legislativ. Au fost date aceste garanții de stabilitate și vreau să vă spun că la 48 de ore de la discuția cu domnul Starace cadrul legislativ în energie s-a schimbat”, a spus Radu Popa.

„Seriozitatea românească... în care ne ținem de cuvânt când vorbim cu partenerii”, a subliniat deputatul Radu Popa.

„Cred că este important să aducem investitori străini, să protejăm investițiile străine în România, pentru că vin cu locuri de muncă. Dar la fel de important este să boicotăm strategiile falimentare și ideile proaste”, a conchis deputatul Radu Popa.

Deputatul PSD Radu Popa, la interviurile DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel