Emoționant. Ultim omagiu adus omului de televiziune omorât la Buzău
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Lacrimi și durere în presa buzoiană! Laurențiu Păun, omul de televiziune care a pierit într-un mod crunt, la doar 31 de ani, este plâns de colegii săi de breaslă.

A murit la datorie încercând să surprindă imagini pe care noi le urmărim zilnic la televizor. A plecat prea devreme, privind prin obiectivul care îi era atât de drag. Aflase că s-a produs un accident în județul Buzău și a plecat degrabă să ia câteva imagini de la fața locului. A mers alături de un reporter care a avut mai mult noroc și s-a ferit din calea destinului fatidic.

La un moment dat, un autoturism marca Mercedes a derapat, ieșind de pe carosabil chiar prin locul pe unde se filma, iar cameramanul a fost lovit în plin și proiectat în șanț.

Colegii săi îl descriu ca pe un om de-o blândețe rară

În redacția unde a lucrat se află o măsuță cu o fotografie unde Laurențiu apare cu un zâmbet larg pe față și ține în mână o cameră de filmat. De asemenea, în același loc se află câteva luminări care ard în memoria sa, mai multe flori, un microfon și un dispozitiv pe care îl ajuta să surprindă cele mai importante ipostaze ale zilei.

"Doamne!... Laur! Știi cât de pustie este redacția fără tine? Nu te vom uita NICIODATĂ, scumpul nostru prieten și coleg! Odihnește-te în pace!", a scris unul dintre colegii săi, Mihai Bunăziua de la TV Buzău.

De asemenea, prietenii cameramanului i-au invadat pagina de socializare cu mesaje cutremurătoare, toți fiind extrem de triști la aflarea acestei vești.

"Cutremurat în adâncul sufletului am aflat cumplita veste a plecarii dintre noi, la cele veșnice a celui ce-a fost Păun Laurențiu... Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să așeze sufletul său în ceata drepților, iar de acolo să ne vegheze și pe noi, cei care l-am iubit, prețuit și apreciat! Sincere condoleanțe familiilor îndurerate. Nu te voi uita niciodată", a scris vărul lui Laurențiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel