Emoții mari pentru Argentina: Messi a lipsit de la antrenament din cauza unei accidentări
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Messi la Aston Villa, mutare surpriză. Portarul Argentinei a promis să-l aducă în Premier League
Messi la Aston Villa, mutare surpriză. Portarul Argentinei a promis să-l aducă în Premier League
Leo Messi a lipsit de la ultimul antrenament al Argentinei, iar presa sportivă internațională informează pe surse că legenda fotbalului mondial ar acuza dureri ale tendoanelor.  

Cu doar trei zile înaintea meciului care se va juca cu marele trofeu pe masă, Leo Messi a acuzat probleme medicale și a lipsit de la ultimul antrenament susținut de selecționata „Pumelor”.

Emoțiile selecționatei vor continua până în ziua meciului sau când va veni un diagnostic oficial, în timp ce fanii Argentinei stau cu sufletul la gura așteptând ca Messi să revină pe teren.

Cel mai titrat jucător din lume anunțase deja că acesta urmează să fie ultimul său meci la Cupa Mondială.

Căpitanul echipei naționale a Argentinei a acuzat dureri la gamba piciorului stâng cu trei zile înaintea partidei cu Franța și a ales să nu forțeze la ultima ședință de pregătire a argentinienilor, scrie Footmercato.

Messi a fost surprins de camere în timp ce se ținea de picior și în timpul semifinalei cu Croația, semn că încă de atunci resimțea un disconfort la tendoane. 

Problemele s-au adâncit după ce argentinienii au primit o zi liberă din partea selecționerului Lionel Scaloni după victoria cu Croația din semifinalele Campionatului Mondial din Qatar.

În ciuda optimismului, se pare că nu este într-o formă bună înainte de finala cu Franța.

Argentina va întâlni naționala Franței, în finala acestei ediții de Cupă Mondială. 

La ediția trecută din Rusia, în ultima confruntare directă, francezii s-au impus cu scorul de 4-3.

Și francezii au probleme de sănătate manifestate încă de la începutul săptămânii. Dayot Upamecano, Adrien Rabiot și Kingsley Coman s-au îmbolnăvit de așa zisa „gripă a cămilei” și sunt incerți pentru partida cu Argentina.

Gripa cămilei este provocată de virusul „Mers” din familia coronavirusului. Boala afectează căile respiratorii, iar printre simptome se numără febra, tusea, dificultăți respiratorii, probleme gastrointestinale și insuficiență renală.

'Nu suntem anxioşi sau altceva. Voi (jurnaliştii) sunteţi şi voi la Doha, temperaturile au scăzut mai degrabă şi probabil că aveţi şi voi aerul condiţionat la maxim. Sunt stări febrile, toţi acordăm atenţie. Cu jucătorii care au făcut eforturi enorme, apărarea imunitară este mai slabă. Întâmplător, pentru Dayot (Upamecano) s-a întâmplat imediat după meci. Organismele sunt foarte solicitate, evident că putem fi mai sensibili la orice ar putea fi viral. Fără să mă gândesc la alte lucruri. Luăm măsuri de precauţie, ne adaptăm. Orice lucru viral este transmisibil. Fără a intra în paranoia, ne-am luat măsuri de precauţie cu Dayot pentru a nu exista contact. Pentru Adrien (Rabiot) la fel', a spus selecționerul Franței, Didier Deschamps, referitor la virusul contractat de francezi.

Echipa națională a Argentinei se va duela cu selecționata Franței în finala Campionatului Mondial din Qatar, duminică, 18 decembrie, ora 17.00, iar meciul poate fi urmărit live pe TVR 1 și TVR HD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel