Emma Răducanu s-a retras din Turneul de la Melbourne, premergător Australian Open
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Foto: Instagram @emmaraducanu
Foto: Instagram @emmaraducanu
Tenismena britanică cu origini românești s-a retras din turneul de la Melbourne. 

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu (19 WTA) a anunţat că nu va mai participa la turneul WTA de la Melbourne premergător Australian Open după ce tocmai a ieşit din izolare în urma infecţiei cu coronavirus, scrie Reuters, citat de Agerpres. 

Răducanu, câştigătoarea de la US Open de anul trecut, a ratat, din cauza Covid-19, participarea la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi de luna trecută.

Urmă să performeze în turneul WTA 250 Melbourne Summer Set

Britanica de 19 ani ar fi urmat să joace la turneul WTA 250 Melbourne Summer Set (4 - 9 ianuarie).

Tocmai ce am ieşit din izolare, este prea devreme pentru mine să particip la turneul de la Melbourne, a spus aceasta. Nu se ştie nici dacă ea va fi prezentă la un alt turneu de pregătire, Sydney Classic, ce va avea loc tot în această lună.

Potrivit EFE, Emma Răducanu s-a aflat pe lista personalităţilor decorate de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu ocazia Anului Nou, ea devenind Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE) pentru servicii aduse tenisului.

Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, va avea loc în perioada 17 - 30 ianuarie. 

Emma Răducanu va fi decorată de Regina Elisabeta

Emma Răducanu, sportiva britanică cu tată român, va fi recunoscută, alături de Chris Whitty, Daniel Craig sau Joanna Lumley, cu onoruri de Anul Nou de către Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, scrie Daily Mail. Tânăra în vârstă de 19 ani va fi decorată pentru realizările sale din 2021 în tenisul de performanță, potrivit sursei citate. 

Presa britanică scrie că Emma Răducanu ar urma să primească distincția MBE (Membru al Ordinului Imperiului Britanic). Tenismena ar deveni astfel cea mai tânără beneficiară a titlului MBE. De altfel, ea a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, după victoria de la US Open. 

„Vă trimit felicitările mele pentru succesul dumneavoastră, câștigarea Campionatului de tenis al Statelor Unite. Este o realizare remarcabilă la o vârstă atât de fragedă și este o dovadă a efortului și dăruirii tale. Nu am nicio îndoială că performanța ta extraordinară și cea a adversarei tale Leylah Fernandez vor inspira următoarea generație de jucători de tenis. Vă trimit cele mai calde urări de bine vouă și numeroșilor voștri susținători”, îi transmisese Regina Elisabeta a II-a sportivei. 

Citește continuarea aici: Emma Răducanu, printre personalitățile care vor fi decorate de Regina Elisabeta a II-a de Anul Nou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel