Emma Răducanu, exemplu negativ în Marea Britanie: Există un motiv pentru care nu mai are niciun rezultat
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Emma Raducanu
Facebook Emma Raducanu
Emma Răducanu a impresionat pe toată lumea când a câştigat US Open, dar de atunci a fost eliminată de la toate turneele încă din primele runde. 

Eddie Jones (61 de ani), selecționerul naționalei de rugby a Angliei, și-a atenționat un jucător cu privire la atitudinea sa, dând-o exemplu pe Emma Răducanu, care, în opinia sa, nu a rămas cu picioarele pe pământ după succesul avut.

„Marea problemă a jucătorilor tineri e că sunt foarte repede distrași. Au parte de atenție din partea media, din partea agenților, care mereu promit și promit. Există un motiv pentru care fata asta care a câștigat US Open nu mai are niciun rezultat. 

Unde ați mai văzut-o? Pe prima pagină din Vogue, pe prima pagină din Harper’s Bazaar, purtând haine Christian Dior. Ea spune că a rămas cu picioarele pe pământ. Păi, toți încep prin a fi cu picioarele pe pământ. Dar când apar tentațiile, celebritatea, faima, nu mai rămâi cu picioarele pe pământ”, a declarat Jones, citat de GSP.

Adi Mutu, indignat de primirea Emmei Răducanu la Cluj 

”Cu toată sinceritatea și simpatia pe care o am pentru Emma Răducanu, e englezoaică, nu-i româncă! Tată român și mamă chinezoaică! Ce țară reprezintă însă?

A câștigat Wimbledon (n.r. US Open) și acum toată lumea e cu 'ce faci'! Bine că nu ne-am dus și cu două sarmale la aeroport când a venit… Și noi o aveam acolo pe Simona, care e superstar pe lângă Emma…”, a fost reacția lui Adrian Mutu.

Emma Răducanu, trimisă la psiholog de un mare campion 

Ronnie O'Sullivan, multiplu campion mondial la Snooker, îi recomandă Emmei Răducanu să meargă la psiholog. 

„Mă uit la Emma Răducanu și sunt foarte îngrijorat pentru că pare să fie multă presiune pe ea. Cel mai bun apel telefonic pe care l-ar putea da e cel către Steve Peters (psihiatru sportiv, n.r.). Cred că în acest moment nu este vorba despre capacitatea ei de a juca tenis, ci doar despre cum gestionează lucrurile din jurul său. Emmei Răducanu nu trebuie să i se spună cum să lovească o minge de tenis, câteodată pur și simplu ai nevoie de cineva care să te înțeleagă și care să gestioneze presiunea. (…) Partea dificilă este ai o stare bună de spirit și să faci față presiunii care vine odată cu așteptările. (…) O iubesc pe această Emma Răducanu. Cred doar că ar trebui să îl coopteze pe Steve Pieters, e cea mai bună afacere pe care poți s-o faci vreodată”, a spus cel mai cunoscut jucător de snooker, pentru Eurosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel