Emma Răducanu, despre Lewis Hamilton: Un tip foarte cool. M-a ajutat
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Emma Răducanu, despre Lewis Hamilton: Un tip foarte cool. M-a ajutat . Sursă foto: Facebook Emma Răducanu
Emma Răducanu, despre Lewis Hamilton: Un tip foarte cool. M-a ajutat . Sursă foto: Facebook Emma Răducanu
Jucătoarea britanică de origine română, Emma Răducanu, locul 19 WTA, i-a mulţumit pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton pentru sfatul pe care i l-a dat după victoria de la US Open 2021.

Emma Răducanu a menționat ce i-a spus pilotul de Formula 1 după un meci demonstrativ pe care l-a jucat cu Gabriela Ruse, la Royal Albert Hall.

'A fost foarte cool şi m-a ajutat. Mi-a spus: Ai răbdare, abia ai urcat pe val. Este totul bine. Să nu-ţi faci griji. M-a liniştit. Este un tip foarte cool', a spus Emma Răducanu despre Lewis Hamilton, potrivit Daily Mail.

Emma Răducanu spune că nu există posibilitatea să câştige premiul BBC pentru Personalitatea Sportivă a anului 2021, pentru care este nominalizat şi Lewis Hamilton. 'Nici măcar nu mă gândesc la acest fapt. Pentru mine este ceva atât de departe de sfera posibilităţilor încât nici nu înţeleg cum ar putea fi o posibilitate'. a mai spus Emma Răducanu.

Răducanu, Barty și Osaka favorite pentru jucătoarea de tenis a anului

Sezonul de tenis în circuitul feminin WTA s-a încheiat și a venit momentul să se distribuie câteva premii, jucătoarea WTA a anului urmând să fie desemnată una din nominalizatele Barty, Osaka, Răducanu, Muguruza, Swiatek, Sabalenka sau Krejcikova. 

A fost un sezon 2021 foarte bun în circuitul WTA, în care mai multe jucătoare de tenis au realizat lucruri extraordinare. Pentru cele mai bune dintre ele, există un premiu special pe care WTA îl acordă la sfârșitul anului, numit "Jucătoarea anului".

Emma Răducanu a scris istorie în 2021, la US Open

Una din surprizele anului, Emma Răducanu, a creat istorie devenind prima jucătoare venită din calificări care a câștigat un Grand Slam. Parcursul ei la US Open a fost extraordinar. Ea a câștigat fără să cedeze vreun set, într-unul dintre cele mai dominante parcursuri pentru câștigarea unui trofeu de Grand Slam din istoria recentă. Ea nu a obținut alte rezultate notabile.

Barbora Krejcikova a avut și ea un sezon de excepție în 2021. Primul trofeu de Grand Slam la Roland Garros, mai multe trofee la dublu, inclusiv la Roland Garros și în finala WTA, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-a realizat. O clasare pe locul 3 în topul WTA, cea mai bună din carieră, și clasarea pe locul 5 la sfârșitul anului, sunt lucruri de reținut pentru o jucătoare clasată pe locul 65 la începutul anului.

Garbine Muguruza a avut la rândul ei un an foarte consistent, în ciuda faptului că a avut multe probleme cu accidentările. Ea a câștigat mai multe trofee, inclusiv finala WTA, încheind anul pe locul 3.

Naomi Osaka și-a început anul într-un mod fabulos, câștigând încă un trofeu de Grand Slam la Australian Open, dar sezonul ei a fost perturbat de probleme mentale, care au început în jurul Openului Franței.

Jucătoarea a ratat cea mai mare parte a sezonului, dar când a jucat a fost aproape imbatabilă.

Aryna Sabalenka a scăpat în cele din urmă o parte din demonii din trecut, dar a jucat în mod constant un tenis excelent, pe tot parcursul anului. Citește continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel