Data publicării:

Emma Nicholson: "Adrian Năstase nu este un om care a tăcut"

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
emma
emma

Baroneasa Emma Nicholson, fost raportor al Parlamentului European pentru România în perioada 2000-2004, a dezvăluit câteva dintre temele de discuţie abordate în cadrul întâlnirii cu Adrian Năstase. Una dintre aceste teme a fost revenirea lui Năstase în politică.

Emma Nicholson a declarat, duminică seara, că vizita făcută lui Adrian Năstase a fost una particulară, pentru care a mulțumit și minstrului Justiției care i-a permis vizita la Penitenciarul Jilava.

Nu pot să critic şi nici să susţin o decizie a unei curţi judecătoreşti, dar imi pare rău că un prieten al meu este la închisoare, a declarat baroneasa..

  “Am discutat cu Adrian Năstase despre revenirea în politică. Este un om care are şase milioane de oameni care îi citesc blogul, deci nu este un om care a tăcut. Acesta este un lucru bun pentru închisorile din România, că există această libertate” a precizat baroneasa în exclusivitate pentru Sinteza Zilei.

 „Situaţia lui Adrian Năstase este dificilă, dar are aceleaşi interese, aceleaşi ambiţii, aceeaşi perspectivă şi aceeaşi determinare”, a mai spus Nicholson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel