Data publicării:

Emisiune la Antena 1, surprize URIAȘE. Anunț despre Răzvan și Dani: Senzațional!

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Pentru noul sezon al emisiunii „X Factor” au fost pregătite surprize mari! Componența juriului s-a schimbat și asta nu e tot!  

Anul acesta avem o surpriză la pupitrul juraţilor. Alături de Delia şi Ştefan Bănică, au venit Loredana Groza şi Florin Ristei. Artistul a dezvăluit cum este trecerea de la statutul de câştigător al marelui premiu „X Factor” la cel de jurat.

„Cum să fie trecerea? Cred că e visul oricărui câștigător și visul oricărui om de televiziune, fiindcă e foarte mișto să te afli de ambele părți ale biroului. Nu pot să vă zic câștigătorul, însă e un sezon puternic, e un sezon și cu străini puternici și e un sezon în care mie mi se pare că s-a schimbat puțin atmosfera, s-a ridicat nivelul față de ultimul X Factor.

Răzvan și Dani s-au întors, ceea ce mie mi se pare senzațional pentru emisiune, sunt mare fan. Ștefan Bănică în juriu, Loredana în juriu, Delia în juriu... Cred că e aproape de ajuns încât să zici că sunt la un loc cele trei icon-uri din țară: o divă, cea mai bună voce feminină actuală, și Ștefan Bănică, un profesionist senzațional. Și eu, care pot să privesc acum din perspectiva celui care trebuie să ajungă un X Factor, dar și din perspectiva celui care îl caută pe acel X Factor, ceea ce e un lucru foarte tare până acum”, a dezvăluit Florin Ristei, potrivit a1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel