Data publicării:

Emil Rengle și Alejandro Fernandez plănuiesc să se căsătorească

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Emil Rengle, Instagram
foto: Emil Rengle, Instagram
Emil Rengle și partenerul său au în plan să-și oficializeze relația.

Emil Rengle și iubitul său, Alejandro Fernandez, au intrat într-o relație doar cu câteva luni în urmă și deja se gândesc la următorul pas important. Dansatorul în vârstă de 33 de ani și partenerul său, Alejandro, în vârstă de 27 de ani, un tânăr de origine spaniolă activ în domeniul afacerilor, dar și pasionat de lumea artistică, sunt deschiși în privința relației lor și apar frecvent în public. Recent, au discutat despre povestea lor de dragoste și au făcut planuri pentru viitorul apropiat.

Emil și Alejandro au dezvăluit că intenționează să își oficializeze relația prin căsătorie, potrivit cancan.ro. Cu încredere, au spus că "nu au încotro, decât să accepte iubirea" și că se simt pregătiți să facă acest pas important în viața lor.

„Da, m-aș căsători cu Alejandro, 100%. Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă” – a declarat Emil Rengle, într-un interviu pentru sursa citată.

Câștigătorul show-ului “Românii au talent” în 2018 a mai spus că își va petrece sărbătorile de iarnă cu Alejandro, la familia lui. “De Crăciun mergem la familia lui. Vai, superb (n.r. – se înțelege cu mama iubitului), Maria Fernandez, o spanioloaică extraordinară. Mă duc să mă diversific cultural de Crăciun și de Revelion încă nu avem planuri. Probabil facem o meditație de manifestare pentru 2024 și cam atât” – a mai spus artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel