Emil Boc, furios pe un clujean care vrea să-și facă o casă: Și copiii mei stau la bloc!
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Facebook Emil Boc
foto Facebook Emil Boc
Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, s-a certat cu un clujean care vrea să-și ridice o casă. 

Concret, un grup de clujeni vor să își ridice case pe o stradă din Cluj-Napoca. Unul dintre beneficiari l-a enervat pe primarul Emil Boc, pentru că nu înțelegea de ce lui i se cere să ridice creșă, dacă vrea să își facă o casă.

Bogdan Podar, unul dintre beneficiari, a spus că el vrea să își ridice o casă pentru copiii lui, dar Emil Boc i-a spus că și copiii lui stau la bloc, conform stiridecluj.ro. Clujeanul l-a înțepat pe Emil Boc spunând că la primul proiect dezbătut în Comisie, un ansamblu de vile în Borhanci, pe 10.000 de mp nu s-a cerut deloc o creșă.

Iată replicile: 

Bogdan Podar: Ne luați dreptul la calitatea vieții. Vreau să îmi construiesc o casă pentru familia mea. Financiar nu avem unde să facem. Vreau să fac o casă pentru copiii mei.

Emil Boc: Și copiii mei stau la bloc ca dvs. Să respectăm orașul. Nu aveți un proiect de interes public. Sunteți privat. Interesul public prevalează față de orice interes privat. La revedere! Nu înțelegeți, e treaba dvs! Nu se aprobă proiectul dvs fără să aveți o creșă.

Bogdan Podar: Câte creșe a primit Primăria de la dezvoltatori?

Emil Boc: Multe! Mergeți și vedeți la Liberty și la alții. De la cele mai mici la cele mai mari se acceptă numai cu creșă. Respect pentru că sunteți plătitori de taxe, dar nu putem tot să cedăm pentru că sufocăm orașul. Dezvoltatorul imobiliar a spus că va asista la toate ședințele Comisiei de Urbanism din Cluj pentru a vedea dacă alții primesc avize fără creșă. Dezvoltatorul trebuie fie să construiască singur o creșă, fie să se asocieze cu alți constructori și să facă una, pe care să o cedeze.

”Dvs veniți cu 11 parcele pentru case, dacă veneați cu una era rezolvată treaba. Reveniți cu o propunere în comisie. Azi nu am altă soluție. Azi sunt mai nervos decât de obicei. Veniți și dvs cu soluții”, a mai spus Emil Boc, care a afirmat că și el ar vrea să își facă o casă, dar durează și e complicat.

Arhitectul Adrian Iancu i-a sfătuit pe beneficiari să își ia un arhitect care să îi sfătuiască mai bine și să găsească soluții, semn că actualul nu este destul de descurcăreț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel