Data publicării:

Emil Boc: De trei ani aproape nu am timp la o reflecţie personală

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp

Premierul Emil Boc spune că se poate considera un român fericit, cu un salariu oarecum decent, iar că „în plan personal, nu numai banii aduc fericirea, care este diferită de la unul la altul“. Premierul regretă şi că nu mai are timp de reflecţii personale.

„Nu pot să mă declar un om complet nefericit pentru că veniturile mele sunt mai mari decât veniturile medii ale românilor pentru că, în calitate de prim-ministru, am un salar de aprox. 53 milioane de lei vechi. Nu pot să spun că sunt un nefericit pentru că salariul meu este oarecum decent. (...) Banii nu aduc fericirea. În plan personal, nu numai banii aduc fericirea, care este diferită de la unul la altul. Nu toţi avem aceeaşi percepţie a fericirii“, a spus Emil Boc, la B1 TV.

Cu toate acestea, în viaţa premierului Boc şi-au făcut loc şi câteva nemulţumiri. „Din nefericire, de trei ani aproape nu am timp la o reflecţie personală pentru că viaţa aceasta este atât de densă, nici concediu n-am avut în aceşti ani încât în fiecare zi am o problemă fie cu sănătatea, fie cu agricultura, cu factura la încălzire, pensii, salarii, minerit. Zilnic aceste probleme apar. Asta este viaţa, din nefericire. Acum sunt prin excelenţă preocupat de ceea ce înseamnă destinul public, şi mai puţin partea personală“, explică premierul.

Şi totuşi, refugiu există şi pentru şeful Executivului: familia. "Am parte de o soţie extrem de suportivă şi înţelegătoare şi liniştea pe care mi-o dau cei doi copii pe care-i am", a mărturisit Emil Boc la B1 Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel