Emil Boc cere sancționarea lui Ludovic Orban. Acuză ”lipsa de fermitate față de cei care ne fac albie de porci”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Primarul municipiului Cluj-Napoca a cerut în această seară măsuri dure împotriva lui Ludovic Orban.

Emil Boc a susținut în ședința Biroului Naţional al PNL că partidul nu ia atitudine față de „cei care ne fac albie de porci”, făcând referire la Ludovic Orban și susținătorii acestuia, scrie romaniatv.net.

”Lăsați echipa de negociere să meargă, să negocieze și să vedem ce rezultat vor avea. Nu strică această psihoterapie colectivă pe care o facem. Trebuie să așteptăm echipa de negociere să vină în față, apoi avem 10-12 ore, dăm vot în BPJ. Lipsa de fermitate față de cei care ne fac albie de porci de la tribuna Parlamentului …eu cred că greșim foarte mult. Trebuie înțeleasă democrația de partid”, a spus Emil Boc în BPN al PNL de marţi.

Și ministrul Energiei, Virgil Popescu, a transmis mai multe mesaje

”Ştiu că traversăm o perioada delicată, în care, din păcate, durerea unora este exploatată în mod cinic de persoane fără scrupule astăzi au mai făcut un pas în a crea o nouă falie în societate: demararea procedurilor de suspendare a preşedintelui. Fără un motiv real. Aşa…pe vorbe! Condamn această făţărnicie politică pusă în scenă de cei de la AUR”, a scris, luni seară, Virgil Popescu, pe Facebook.

Virgil Popescu a cerut excluderi din partid.

„Le-am cerut colegilor din BEx să fie de acord să îi excludem din partid pe parlamentarii PNL care semnează această tentativă de adâncire a crizei şi de a zgudui democraţia. Regret că au existat momente când şi alţi colegi de pe scenă politică au preferat să se “facă frate cu…” crezând că vor trece puntea, când…din păcate…au pus doar umărul la “scufundarea” României”, a declarat Virgil Popescu. 

Cîțu anunță că a fost votată flexibilizarea mandatului

Florin Cîțu a anunțat, după ședința PNL, că PNL a luat decizia de a flexibiliza mandatul de negociere cu celelalte partide parlamentare, criticând, în același timp, formațiunile politice pentru lipsa unei flexibilizări din partea lor. Întrebat dacă se consideră vinovat pentru criza politică, a arătat spre USR. În plus, conform acestuia, PNL nu merge la negocieri cu numele de premier: ”Vom merge cu propunerea ca premierul să fie de la PNL” a spus el.

Citește mai multe aici: BREAKING NEWS  Cîțu anunță că a fost votată flexibilizarea mandatului. El conduce echipa de negocieri. Mutare de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel