eMAG - De ce BLACK FRIDAY 2018 nu e pe 23 noiembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
eMAG BLACK FRIDAY 2018
eMAG BLACK FRIDAY 2018
eMAG BLACK FRIDAY 2018. eMAG a stabilit ca BLACK FRIDAY 2018 să fie pe 16 noiembrie. Mulți se întreabă de ce nu a fost aleasă data ca la Amazon, adică 23 noiembrie.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Răspunsul este simplu: eMAG vrea să onoreze toate comenzile în timp util, ținând cont că vin sărbătorile de iarnă. Dacă eMAG ar fi programat BLACK FRIDAY 2018 pe 23 octombrie, livrările ar fi durat mai mult timp. De ce? Pentru că urmează 30 și 1 Decembrie și firmele de curierat ar fi avut liber, ca toată lumea, motiv pentru care clienții s-ar fi plâns că nu intră în posesia produselor dorite.

Iulian Stanciu, CEO-ul eMAG, a explicat de ce a fost aleasă data de 16 noiembrie pentru BLACK FRIDAY 2018.

”Vrem să am timp ca până la mini vacanţa de 30 noiembrie - 1 decembrie - când va fi, că variază în fiecare an - să livrăm tot. Va fi o singură zi", a detaliat Iulian Stanciu, CEO-ul eMAG.

eMAG BLACK FRIDAY 2018

Retailer-ul online a adus Black Friday în România începând cu anul 2011. Black Friday este o tradiţie în Statele Unite ale Americii, de unde a fost preluată global, fiind folosit de retaileri, atât de cei online, cât şi de cei tradiţionali, pentru a accelera vânzările pentru Crăciun.

[citeste si]

eMAG BLACK FRIDAY 2018

eMAG a avut, anul trecut, promoţii pentru 543.000 de produse dintre cele peste 2 milioane pe care le avea în ofertă. Anul acesta, la finele lunii septembrie, retailerul avea listate peste 3,15 milioane de produse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel