eMAG Black Friday 2021. Atenție la produsele care NU pot fi returnate!
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels
Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels
Dacă un produs achiziționat de la eMAG nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Trebuie doar să completezi formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării și să alegi returnarea produsului într-un easybox sau într-un showroom eMAG, sau returul prin curier.  


Dacă ești client Genius, poți returna gratuit în 60 de zile calendaristice produsele vandute și livrate de eMAG care au fost achiziționate în perioada de valabilitate a abonamentului Genius.

Serviciul eMAG Retur gratuit în 30 de zile nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță, ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților eMAG.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de eMAG:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu contina nici o data cu caracter personal si sa poată fi adus la versiunea inițială de software

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Categorii de produse cu condiții speciale de returFashion (îmbrăcăminte, încălțăminte și altele) trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi

Folii pentru telefoane, tablete sau eBook readere pot fi returnate doar dacă sunt sigilate (nu au fost desfăcute, nu au fost folosite)

Produse de îngrijire personală (inclusiv Cosmetice sau Maternitate) din motive de protecție a sănătății clienților, aceste produse nu pot fi returnate decât dacă nu au fost utilizate, desigilate sau testate

Consumabile sanitare (măști de protecție, mănuși, dezinfectant, etc.) pot fi returnate doar dacă sunt sigilate 

Saltele (toate produsele vândute și livrate de eMAG) pot fi returnate în termen de 101 zile de la livrarea comenzii, cu condiția ca acestea să fie împachetate într-o folie de plastic și să nu fie rupte sau vizibil deteriorate.


În showroom nu se pot returna produsele din categoria “Bijuterii”. Acestea se pot returna la easybox sau prin curier.

Asigurări auto și roviniete nu pot fi returnate. Excepție fac polițele de asigurare ale căror date nu corespund cu cele introduse la înregistrarea comenzii

Electrocasnicele mici, în cazul în care au fost desigilate și testate de către client, trebuie returnate curățate și igienizate, pentru ca returul să fie acceptat 

Electrocasnicele mari, în cazul unui retur, produsul trebuie să fie curățat și igienizat. Curierul se va ocupa gratuit de ambalarea corespunzatoare atunci când va ridica produsul.  

Becuri, lanterne, prelungitoare, prize, baterii, acumulatori și încărcătoare pot fi returnate doar dacă sunt sigilate

Muzică și filme, Birotică și papetărie, Licențe software, Jocuri PC și jocuri pentru console pot fi returnate doar dacă sunt sigilate

Produsele resigilate, indiferent de categoria din care fac parte, se pot returna conform condițiilor specifice categoriei respectiveCardurile cadou
nu pot fi returnate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel