Elvis nu era brunet, ci blond. Se vopsea o dată la trei săptămâni. Ce alte secrete s-au aflat despre megastar
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Wiki Commons
foto: Wiki Commons
Știai că Elvis nu avea părul șaten?

Un episod bizar s-a întâmplat în momentul în care Larry Geller, un apropiat al regelui Rock & Roll, a fost chemat să-l recunoască pe Elvis Presley la morgă, deoarece, din cauza procesului de descompunere a corpului, părul acestuia nu mai avea aceeași strălucire și aspect ca în timpul vieții. Acest lucru a complicat identificarea lui Elvis și a necesitat o examinare mai atentă a trăsăturilor fizice ale decedatului.

Larry Geller a acordat un interviu exclusiv pentru DailyMail.com unde a vorbit despre ultima zi de naștere petrecută alături de Elvis și despre modul în care superstarul era optimist în legătură cu anul următor. Din păcate, Elvis nu a mai avut ocazia să-și vadă planurile de viitor realizate.

Scriitorul Larry Geller a fost unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Elvis Presley dar și stilistul lui personal care se ocupa de coafurile de scenă și de îngrijirea părului înainte de spectacole. În ziua în care Regele ar fi împlinit 89 de ani, Geller a povestit pentru publicația britanică: „Urma să își încheie turneele și să facă o pauză din lumea showbiz-ului pentru o vreme”, dezvăluie confidentul lui Elvis despre confesiunile făcute de acesta în ultima zi de naștere, pe 8 ianuarie 1977.

Geller: "Îi făceam coafura și de 10 ori pe zi"

„Cine era clientela noastră? Sinatra, Brando, Steve McQueen, Rock Hudson, Paul Newman, Peter Sellers, Glen CampbelI. Oricine era cineva la Hollywood venea la salonul nostru”, a ținut să precizeze fostul angajat al lui Elvis. „Mergeam la Hollywood, ca să lucrăm la un film, și apoi ne întorceam la Memphis și rămâneam acolo vreo două luni. De fiecare dată când Elvis făcea un film, trebuie să-i fac coafura de vreo 10 ori pe zi, pentru că părul lui nu avea volum și necesita multă îngrijire”, a mărturisit acesta.

„Elvis avea o podoabă capilară bogată, dar n-avea volum. Iar eu îi dădeam volum. Îl vopseam brunet la fiecare trei săptămâni. Mă punea să-i cumpăr cea mai scumpă vopsea de pe piață, el, din nașterem avea părul auriu iar ca să-i prindă șatenul a trebuit la început să-i aduc blondul la un ton mai rece”, a mai spus prietenul lui Elvis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel