Data actualizării:
Data publicării:

Mark Zuckerberg a renunțat la bătaia cu Elon Musk: Nu este serios

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
mark zuckerberg. FOTO: Facebook @Mark Zuckerberg
mark zuckerberg. FOTO: Facebook @Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg anunță că renunță la lupta în cușcă cu Elon Musk, despre care spune că ”nu este serios”.

După ce au anunțat cu surle și tâmbițe, poate, cea mai așteptată luptă din lume, în cușcă, cea dintre Mark Zuckerberg și Elon Musk, fondatorul Facebook pare că a ”trântit” ușa și renunță la duel. Motivul, șeful Testa ”nu este serios”, scrie The Guardian.

Șefii miliardari rivali din domeniul tehnologiei au fost aparent de acord cu o încăierare în iunie, când Musk a scris pe Twitter că este ”gata pentru o luptă în cușcă".

Zuckerberg, care administrează Facebook și Instagram, a făcut o captură de ecran a tweet-ului lui Musk, răspunzând ”trimite-mi locația”, despre care în weekend spuneau că ar urma să fie în Italia, ca gladiatorii.

Cu toate acestea, duminică, el a declarat pe platforma de socializare Threads: ”Cred că putem fi cu toții de acord că Elon nu este serios și că este timpul să mergem mai departe.

"Am oferit o întâlnire reală. Dana White (șeful UFC) s-a oferit să facă din asta o competiție legală pentru caritate.

Elon nu vrea să confirme o dată, apoi spune că are nevoie de o operație, iar acum cere să facă o rundă de antrenament în curtea mea în schimb”, a mai spus Zuckenberg.

”Dacă Elon devine vreodată serios în legătură cu o întâlnire reală și un eveniment oficial, știe cum să dea de mine. În caz contrar, este timpul să mergem mai departe. Mă voi concentra să concurez cu oameni care iau acest sport în serios”, a mai spus șeful Facebook.

Tensiunile au fost mari între companiile celor doi miliardari, după lansarea în iulie a aplicaţiei Threads, o aplicaţie de conversaţie bazată pe text, de către Meta a lui Zuckerberg.

Twitter i-a trimis o notificare lui Zuckerberg după lansare, afirmând că Meta şi-a însuşit ”în mod ilegal secretele comerciale şi alte proprietăţi intelectuale ale Twitter”.

Zuckerberg este antrenat în arte marţiale mixte, el postând despre faptul că a încheiat primul său turneu de jiu jitsu la începutul acestui an.

Musk a declarat săptămâna trecută că se antrenează pentru luptă ridicând greutăţi. El a scris pe X: "Nu am timp să mă antrenez, aşa că le aduc la serviciu".

Citește și: Meta a lansat Threads, noua sa reţea de socializare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel