Elon Musk spune că după Twitter va cumpăra Coca-Cola ”pentru a pune cocaina înapoi”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Foto de Tumisu de la Pixabay
Foto de Tumisu de la Pixabay
Cunoscut pentru declarațiile sale ciudate, miliardarul excentric și noul proprietar al Twitter, Elon Musk, a mai spus că ”va cumpăra McDonald’s și va repara toate mașinile de înghețată”.

După ce luni a zguduit una dintre cele mai importante platforme de socializare din lume și a obținut Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, fondatorul Tesla, miliardarul Elon Musk, a anunțat o nouă țintă: Coca-Cola, potrivit NDTV.

Într-un alt tweet excentric, noul proprietar de Twitter, Musk, a spus astăzi că plănuiește să cumpere Coca-Cola în continuare ”pentru a pune cocaina înapoi”.

La scurt timp după anunțul pe Twitter, Musk a postat o captură de ecran a unui tweet anterior în care spunea ”Acum o să cumpăr McDonald’s și o să repar toate aparatele de înghețată” și și-a răspuns în glumă cu ”Ascultă, nu pot face miracole ok”.

Cel mai recent tweet despre Coca-Cola este probabil făcut în glumă, deși... băutura răcoritoare Coca Cola este numită pentru cele două ingrediente principale: frunze de coca și nuci de cola. În timp ce nucile de cola sunt o sursă de cofeină, frunzele de coca sunt baza din care se extrage cocaina, drogul psihoactiv.

Frunzele de coca încărcate cu cocaină erau un ingredient integral în formula băuturilor răcoritoare carbogazoase, încă din secolul al XIX-lea, când substanța era considerată medicinală.

Cu toate acestea, pe măsură ce drogul a devenit stigmatizat și prohibiția a lovit SUA, cocaina a fost eliminată din formula secretă a Coca-Cola și, în schimb, a fost înlocuită cu frunze de coca decocainizate.

Tesla pierde echivalentul a JUMĂTATE din PIB-ul României după anunțul că Elon Musk a cumpărat Twitter

Tesla a pierdut marți o valoare de 126 de miliarde de dolari, pe fondul îngrijorării investitorilor că șeful executivului Elon Musk ar putea fi nevoit să vândă acțiuni pentru a-și finanța contribuția de 21 de miliarde de dolari, la cumpărarea de 44 de miliarde de dolari a Twitter.

Citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel