Data actualizării:
Data publicării:

Elon Musk recunoaște că piramidele îi "lasă mintea fără cuvinte"

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Misterioasele piramide egiptene au intrigat istoricii de secole, dar fanii lui Musk au spus că fenomenul este rezultatul intervenției extraterestre, în contextul în care guru-ul tehnologic a declarat că a fost uluit.

Elon Musk a descris piramidele antice din Egipt ca fiind "de-a dreptul uluitoare" ca răspuns la un tweet care explica cât de fenomenale sunt aceste structuri.

Guru-ul tehnologic a răspuns la o postare pe Twitter care prezenta câteva informații despre "cele mai enigmatice structuri ale lumii". A fost de acord cu faptul că aceste construcții ale Piramidelor din Giza sunt de neînțeles, afirmând: "Vârsta piramidelor este cu adevărat uluitoare."

Cu toate acestea, fanii săi au fost rapizi în a oferi soluții simple cu privire la modul în care piramidele au apărut cu adevărat, oferindu-le credite extratereștrilor. Un utilizator de pe rețelele de socializare a spus: "Extratereștrii au făcut o treabă grozavă."

Un alt utilizator a postat o imagine care spunea: "Piramidele au fost construite cu ajutorul unei tehnologii avansate extraterestre." Între timp, un al treilea a întrebat: "Crezi că extratereștrii au ajutat la construcția lor?"

Fanii lui Musk nu sunt primii teoreticieni ai conspirației care cred că extratereștrii au fost implicați în construirea structurilor. În 2022, un "călător în timp" de pe TikTok sub numele de utilizator @timevoyaging a afirmat că extratereștrii "pun piramidele pe fiecare planetă pe care o cuceresc, dacă planeta găzduiește alte forme de viață."

Cercetătorii Gerry Cannon și Malcolm Hutton par să fie de acord că ar fi existat o "civilizație avansată" implicată. Domnul Cannon a declarat: "Teoriile sunt, și le pot crede, că a existat o civilizație avansată - și nu pot spune că au 100% dreptate - cine a venit pe această planetă acum zeci de mii de ani"

"Am făcut unele cercetări și există o legătură directă de la piramide la un continent scufundat cu un munte subacvatic și pe muntele subacvatic se află două vârfuri care arată ca niște piramide. Este posibil, și nu spun că este 100%, că este vorba despre Atlantida - când Atlantida s-a scufundat, au mers într-un alt loc, probabil Egipt, și au avut tehnologia de a construi acele piramide."

Minunile egiptene sunt un mister care a tulburat istoricii de secole - doar Marea Piramidă este alcătuită dintr-un uimitor număr de 2,3 milioane de blocuri de calcar și granit, fiecare cântărind în jur de două tone. Fără tehnologii moderne precum macaralele, cercetătorii s-au chinuit să înțeleagă cum a reușit civilizația antică să transporte și să așeze aceste plăci enorme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel