Elon Musk plănuiește să ridice interdicția lui Trump pe Twitter: „A fost o decizie proastă din punct de vedere moral”/ video
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay
Decizia cu privire la primirea sau nu înapoi pe Twitter a fostului președinte american a fost îndelung așteptată.

Elon Musk a spus că va pune capăt interdicției lui Donald Trump de pe Twitter, declarând că a considerat că decizia platformei de a-l bloca pe președintele de atunci este „proastă din punct de vedere moral”.

Într-o știre care va fi celebrată de susținătorii lui Trump, cu la fel de mult patos pe cât este condamnată de criticii săi, miliardarul care este în proces de cumpărare a rețelei de socializare, a spus că decizia inițială a fost incorectă.

„Cred că a fost o decizie proastă din punct de vedere moral, să fiu clar, și proastă la extrem”, a spus el la un eveniment Future of the Car găzduit de Financial Times.

El a adăugat: „Cred că nu a fost corect să-l interzicem pe Donald Trump, cred că a fost o greșeală - decizia a divizat o mare parte a țării și nu i-a anulat vocea lui Donald Trump.”

Musk a spus că decizia de ai interzice lui Trump să rămână pe Twitter, luată după revolta din 6 ianuarie 2021, de la Capitoliul SUA, nu a redus la tăcere vocea fostului președinte.

Mai presus decât atât, acesta și-a amplificat ecoul opiniilor în rândul electoratului politic de dreapta, a spus Musk.

Mesajele de pe Twitter ale lui Trump au fost rareori elegante. Adesea, acesta se exprima greșit din punct de vedere gramatical sau avea reacții foarte acide .

Cu toate acestea, cunoștea puterea acelor tweet-uri și îi plăcea să poată comunica direct cu susținătorii și inamicii, fără filtrul mass-media.

Trump avea aproape 90 de milioane de urmăritori, al optulea cel mai urmărit cont, în urma altor personalități precum Barack Obama și Katy Perry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel