Data publicării:

Elon Musk descrie întâlnirea cu Trump la casa unui prieten comun din Palm Beach

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Elon Musk a împărtășit mai multe detalii despre întâlnirea sa cu Donald Trump la casa unui prieten comun din Palm Beach în interviul cu Don Lemon.

Elon Musk a împărtășit mai multe detalii despre întâlnirea sa cu Donald Trump în interviul cu Don Lemon de luni dimineață, dezvăluind că cei doi s-au întâlnit la casa unui prieten comun din Palm Beach pentru "micul dejun".

"Am fost la un mic dejun la un prieten, iar Donald Trump a trecut pe acolo, asta e tot", a spus el.

Adăugând cu un râs, Musk a spus: "El a vorbit cel mai mult...lucrurile normale pe care le spune el. Președintelui Trump îi place să vorbească".

CEO-ul Tesla nu a dat numele prietenului lor comun. 

"Ți-a cerut bani?"

"Ți-a cerut bani?", a întrebat fostul prezentator CNN, la care Musk a răspuns cu un "nu" rapid - o temă comună în interviul lor care a inclus și o serie de alte schimburi ostile.

Când întâlnirea din 3 martie a fost dezvăluită, a stârnit zvonuri că Musk și-ar putea pune averea de 188 de miliarde de dolari în spatele fostului președinte.

De atunci, Musk a insistat că nu va susține sau finanța niciun candidat.

"Nu îi voi plăti facturile legale, sub nicio formă. Și el nu mi-a cerut bani", a spus Musk. 

Deși a respins afirmațiile potrivit cărora vrea să-și pună miliardele în politică, Musk nu a exclus să susțină un candidat, dar a spus că ar face acest lucru doar "la final".

"Dar nu știu încă, vreau să iau o decizie ponderată înainte de alegeri, iar dacă voi decide să susțin un candidat, atunci voi explica exact de ce", a spus el, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel