Elon Musk a recunoscut că este tatăl copiilor unei angajate: „Fac tot ce pot pentru a ajuta la criza îmbătrânirii populației”
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Elon Musk și Shivon Zilis, directorul de proiect la compania sa Neuralink, au adus pe lume, în secret, o pereche de gemeni, în noiembrie 2021.

Elon Musk a făcut mai multe declarații după ce o anchetă jurnalistică   a dezvăluit, această săptămână, că este tatăl a doi gemeni cu născuți de directorul executiv al Neuralink, Shivon Zilis, în noiembrie anul trecut.

Joi, la o zi după ce Insider a publicat documente judecătorești care au dezvăluit că Musk și Zilis sunt părinții gemenilor, CEO-ul Tesla, în vârstă de 51 de ani, a făcut aluzie la știrile despre bebeluș într-un tweet despre criza îmbătrânirii populației.

„Fac tot posibilul pentru a ajuta la stoparea crizei subpopulării. Prăbușirea ratei natalității este de departe cel mai mare pericol cu ​​care se confruntă civilizația”, a scris el.

Adăugând în tweet-uri ulterioare, Elon a scris: „Marcați-mi cuvintele, sunt, din păcate, adevărate”.

Potrivit documentelor instanței, gemenii s-au născut în Austin, Texas. Ziarele dezvăluie că în aprilie, Musk și Zilis – care este directorul de proiect la compania sa Neuralink – au cerut unui tribunal texan să-și schimbe numele bebelușilor, astfel încât aceștia să aibă „numele de familie al tatălui lor și să conțină numele de familie al mamei lor ca parte din al doilea nume”.

Genul copiilor nu a fost făcut public.

Elon Musk, tată de gemeni în secret, în urma unei relaţii cu o angajată

În noiembrie, CEO-ul Tesla, Elon Musk, în vârstă de 51 de ani, a avut parte de o pereche de gemeni ai căror mamă este Shivon Zilis, în vârstă de 36 de ani, directorul de operațiuni de la compania Neuralink, potrivit informațiilor furnizate de DailyMail.

Potrivit documentelor descoperite în urma anchetelor, Justiția din Statele Unite a notat că Musk și Zilis au semnat o petiție în luna aprilie, în care aceștia doreau să schimbe numele copiilor pentru a avea numele de familie al tatălui lor, dar și numele de familie al mamei lor. Zilis s-a născut în Ontario, Canada, și l-a întâlnit pe Elon Musk prin intermediul programului de cercetare OpenAI, care a fost realizat în parteneriat cu miliardarul în 2015. Aceasta a studiat economie și filosofie la Universitatea din Yale unde, de asemenea, s-a făcut remarcată prin prezența ei în echipa de hochei. 

În 2015, Zilis se afla în revista Forbes, în topul persoanelor sub 30 de ani care au fost profund apreciate de către publicație pentru inovațiile lor.  Mai târziu, în 2017, aceasta a avut șansa să lucreze direct pentru Elon Musk, în sectorul de inteligență artificială de la Tesla.  În acest moment, Zilis este directorul de operațiuni și proiecte speciale al companiei Neuralink, iar lumea a vehiculat că aceasta ar putea fi coechipierul lui Musk în misiunea sa de a conduce Twitter.  Dragostea față de Musk s-a văzut mai ales în 2020, când Zilis a realizat o postare pe Twitter în care încerca să-i apere poziția miliardarului de a muta Tesla din California, din cauza condițiilor cauzate de pandemia cu virusul Sars-Cov-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel