Elon Musk a devenit tată pentru a 12-a oară. Motivul pentru care face atât de mulți copii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Cei mai mulți copii ai miliardarului s-au născut în ultimii cinci ani.

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a confirmat că a devenit tată pentru a 12-a oară. Shivon Zilis, directoarea Neuralink, a adus pe lume al treilea copil al miliardarului. 

Cine sunt mamele copiilor lui Elon Musk

Elon Musk are copii cu mai multe femei, reflectând o viață personală complexă și variată. Prima sa soție, Justine Wilson, i-a dăruit cinci copii: gemenii Griffin și Vivian, născuți în 2004, și tripleții Kai, Saxon și Damian. Din păcate, primul lor fiu, Nevada, a murit la doar 10 zile după naștere din cauza sindromului morții subite a sugarului. Musk și Wilson au divorțat în 2008.

De asemenea, Musk are doi copii cu cântăreața Grimes: un fiu pe nume X Æ A-12, născut în 2020, și o fiică pe nume Exa Dark Sideræl, născută în 2021. Recent, Shivon Zilis, directoarea Neuralink, a născut gemeni în 2021, și acum și cel de-al treilea copil al lui Musk.

Unul dintre copii a renunțat la numele său

Vivian, una dintre gemeni, a devenit transgender în 2022 și și-a schimbat legal numele, renunțând la cel al tatălui său. În instanță, Vivian a declarat că nu mai dorește să fie asociată cu tatăl său biologic în niciun fel.

În 2010, Musk s-a căsătorit cu actrița Talulah Riley. După un divorț în 2012, s-au împăcat și s-au recăsătorit în 2013, doar pentru a divorța din nou în 2016.

Shivon Zilis, directoarea Neuralink, este mama gemenilor Strider și Azure, iar cel de-al treilea copil al lor, a cărui naștere a fost recent anunțată, vine să completeze familia Musk-Zilis.

Potrivit New York Post, Musk, un pronatalist convins, spune că nu vrea să se oprească aici și că „face tot posibilul pentru a ajuta criza subpopulației”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel