Eliminare Survivor România 2022. Elena Matei a părăsit competiția. Războinicii, în stare de ȘOC
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Romina Băluță
WhatsApp
sursă foto: Survivor România, captură TV / ProTV
sursă foto: Survivor România, captură TV / ProTV
Elena Matei a părăsit competiția Survivor România 2022.

Ediția din 22 februarie 2022 a emisiunii Survivor România a venit cu o nouă eliminare. Din nefericire, Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost cea care a părăsit competiția, spre surprinderea colegilor săi. Deși a luptat să aducă puncte echipei, drumul Războinicii în competiție a ajuns la final.

„Nu-mi vine să cred! Am primit multe palme de la viață, eu mă consider o supraviețuitoare. Eu mă vedeam pe următorul traseu! Jur că nu-mi vine să cred”, au fost primele declarații făcute de Elena Matei, cu ochii în lacrimi, după eliminare.

Drama din viața Elenei Matei de la Survivor România 2022

La doar 23 de ani, Elena Matei a trecut printr-o adevărată dramă. Războinica de la Survivor România 2022 a primit o lovitură dură din partea sorții, când a rămas fără tată. Părintele ei a murit într-un accident cumplit de mașină, moment în care tânăra a devenit sprijinul mamei sale.

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria.

Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu.”, a povestit Elena Matei, la Chefi la cuțite, în sezonul din 2021, unde a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

CRBL, critici dure din partea colegilor

Faimoșii sunt dezamăgiți de colegul lor, CRBL. Artistul a primit critici dure din partea colegilor săi. Printre aceștia se numără și Otilia Bilionera, care s-a arătat foarte dezamăgită de colegul său, deoarece nu l-a interesat de starea ei de sănătate, după ce a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta este de părere că CRBL este un "om egoist, parșiv și răutăcios".

„Nu am schimbat foarte multe vorbe. Se pare că nu-l interesează ce e cu mine, dar nici nu vreau să mă întrebe. CRBL este un om egoist, pașiv, răutăcios și chiar nu mă interesează”, a spus Otilia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel