Eliminare ”Chefi la cuțite”, 7 noiembrie 2022. Scărlătescu aruncă o amuletă năucitoare în lupta culinară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Chef Cătălin Scărlătescu a aruncat o amuletă năucitoare în lupta culinară de la „Chefi la cuțite”.

UPDATE: În cele din urmă, echipa lui Sorin Bontea a primit 5 farfurii, scorul fiind de 5 argintii, 2 roz și 4 aurii. Concurenții lui Sorin Bontea nu și-au mai încăput în piele de fericire când au văzut rezultatul final.

Parcursul în competiție a lui Tobi Ibitoye s-a încheiat în ediția difuzată pe 7 noiembrie. Concurentul lui Cătălin Scărlătescu a ieșit din competiție cu zâmbetul pe buze, asumându-și greșeala. „N-are de ce să-mi pară rău. Am vrut să fiu creativ, nu mi-a ieșit. Este ok, îmi asum. Sincer să fiu, Ștefania merita șansa să dovedească că poate. Eu am avut două șanse deja. Pare că o merită mult mai mult decât mine. Experiența a fost extraordinară. N-am adjective să descriu”, a spus concurentul, după ce a fost eliminat.

-----

Ediția „Chefi la cuțite” de luni seară vine cu cel de-al nouălea battle, echipele conduse de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea ajungând astfel la jumătatea confruntărilor. Este, așadar, momentul când se fac primele bilanțuri, iar pentru Chef Bontea rezultatele nu sunt deloc satisfăcătoare. Până acum, Chef Scărlătescu a câștigat trei battle-uri, alte trei au fost adjudecate de Chef Dumitrescu, în timp ce Chef Bontea are o singură victorie și o egalitate cu Florin Dumitrescu la cel de-al șaptelea battle. Astfel, în seara aceasta, Sorin Bontea intră în luptă dezamăgit de statistica înfruntărilor pe echipe și mai ales de rezultatul battle-ului din ediția de miercurea trecută. ”A fost o lovitură sub centură. Nu cred că meritam să pierdem în halul ăsta”, a comentat concurentul lui Chef Bontea, Gabriel Drăgușanu, după victoria de data trecută a concurenților lui Cătălin Scărlătescu.

”Lui Chef Bontea încă nu i-a trecut supărarea”, spune Florica Boboi, concurenta sa. ”E supărat că nu câștigăm, pentru că noi chiar ne dăm toată silința și este frustrant”, a comentat și Gigi Nicolae.

Dar oricât de mari ar fi ambițiile și dorința de revanșă, la bancurile de lucru orice planuri pot fi date peste cap atunci când… un adversar declanșează ostilitățile culinare folosind o ”armă” grea. Astfel, în seara aceasta, Chef Scărlătescu  aruncă în lupta gastronomică o amuletă năucitoare, care va da peste cap organizarea la bancurile de lucru. Despre ce amuletă este vorba, cum vor reacționa concurenții lui Chef Dumitrescu și Chef Bontea și ce echipă va ieși învingătoare telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1  

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel