Eliminare ”Chefi la cuțite”, 14 noiembrie 2022. Competiția culinară, tot mai aproape de semifinale
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Va avea loc o nouă eliminare la „Chefi la cuțite”.

Ediția din seara aceasta „Chefi la cuțite” vine cu și mai multă tensiune, pe măsură ce competiția culinară este tot mai aproape de semifinale. Iar cele mai mari emoții sunt pentru echipa aurie, condusă de Cătălin Scărlătescu, cel care se află într-o amenințătoare inferioritate numerică.

”Unul dintre Chefi are cinci concurenți, celălalt are șase, iar eu am rămas cu patru”, spune Chef Scărlătescu înainte de battle-ul 12 din această seară. ”Uitați ce-a fost, gândiți-vă la ce-o să vină. Trebuie să facem în așa fel încât să gătim superb”, le-a spus el concurenților. 

Bilanțul, în momentul de față, este cu atât mai dureros pentru el cu cât situația victoriilor de până acum în confruntările culinare nu îl dezavantajează. Astfel, Chef Scărlătescu a rămas cu doar patru concurenți, deși a câștigat patru battle-uri – tot atâtea câte a câștigat și Chef Florin Dumitrescu, cel care are, însă, șase concurenți. De altfel, aceste comparații au stârnit și un moment amuzant între Chefi. ”Am început cu șapte oameni, mi-au plecat trei și mai am șase”, a punctat Florin Dumitrescu, cel care deține echipa cea mai numeroasă grație amuletelor folosite. De partea cealaltă, Sorin Bontea a înregistrat doar două victorii, dar are cinci concurenți. Așadar, analiza situației până în momentul de față scoate încă o dată în evidență faptul că battle-urile sunt la fel de importante precum proba eliminatorie, unde concurenții intră individual în lupta culinară. Iar în această seară, provocarea de la testul individual este una care îi va pune în dificultate pe mulți dintre concurenți, aceștia mărturisind că nu au cunoștințe de specialitate pentru cerințele pe care le întâmpină. Cum va face față următorului battle echipa cu cei mai puțini oameni condusă de Chef Scărlătescu, cine va câștiga, dar și cine va pleca acasă telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Citește și...

Noi actori se alătură distribuției serialului Lia, o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem

Noi nume se alătură distribuţiei celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Lia. Elena Mogîldea, Roxana Văduva, Bogdan Talaşman şi Mihai Mitiţescu sunt Toni, Moni, Tică şi Rică sau pata de culoare în serialul de la Antena 1. 

Toni (Elena Mogîldea) şi Moni (Roxana Văduva) sunt cele două secretare de la firma lui Petru Vornicu (Ştefan Floroaica). Femei frumoase şi conştiente de calităţile lor, Toni şi Moni ştiu tot ce mişcă în firmă şi totodată sunt persoanele care fac ca veştile să circule repede. 

“Este o adevărată bucurie si sunt foarte recunoscătoare să mă întorc pe platoul de filmare, și nu orice platou, ci unul pentru curse de mașini, unde avem parte de multă adrenalina și distracție. Personajul pe care il interpretez este Antonia, sau cum îi spun prietenii – Toni, secretară în firma VorGroup. O persoană inteligentă, echilibrată și prietenoasă cu toată lumea, devotată muncii sale, echipei și firmei unde lucrează, Toni e mereu pe fază, mai ales că Petru Vornicu poate să fie uneori un şef foarte dificil. Dacă în plan profesional îi merge bine, nu pot spune acelaşi lucru şi despre viaţa ei personală. E singură şi suferă din cauza faptului că nu şi-a găsit marea iubire, unica distracţie din viaţa ei fiind “clubul de bârfă” pe care-l are cu ceilalţi angajaţi din firmă. Sunt fericită să reîntâlnesc colegi vechi, să-i cunosc pe cei noi și abia aștept să vad cum evoluează personajul meu și unde o duce povestea serialului!”, a declarat Elena Mogîldea. 

Alături de Toni va fi mereu Moni, interpretată de Roxana Văduva: “Îmi place mult personajul meu, o tipă fermă, mereu surprinzătoare şi înzestrată cu o doză de ironie aparte. Moni e mereu pusă la curent cu intrigile din companie și cred că ea și colegii ei din firmă, dau culoare serialului. Îmi doream din facultate să fac parte din distribuția unui proiect semnat Ruxandra Ion și mă bucur că am șansa să lucrez cu așa echipă minunată. O sa va placă, vă promit!”, a mărturisit Roxana Văduva. 

În strânsă legătură cu cele două secretare de la companie vor fi şi Tică (Bogdan Talaşman) şi Rică (Mihai Mitiţescu), cei doi mecanici din atelier. Tică este un personaj care se vrea şi se crede mereu superior poziţiei lui, încearcă să fie cât mai la modă şi este mereu cu ochii după femei. Deşi a copilărit în acelaşi cartier cu şefii lui, Petru (Ştefan Floroaica) şi Pavel (Alexandru Ion), el nu a făcut şcoală, ajungând doar până la statutul de mecanic. În avântul lui de a urca în grabă cât mai multe trepte pe scara socială, Tică ajunge să facă gafă după gafă, atrâgând asupra lui tot felul de glume. 

“Tică este mâna dreaptă, mecanicul de încredere al lui Petru, cel care îl însoțeşte pe acesta în visul şi “nebunia” mașinilor de curse. Personajul meu este acel om pasionat de meseria lui, acel om pe care îl prinde noaptea “la boxe”, acel “veșnic” îndrăgostit de mașinile de curse si de frumoasa Moni, secretara de la firmă. Sunt foarte bucuros şi onorat să fac parte din acest nou proiect şi îmi doresc foarte mult să fiţi alaturi de noi şi de povestea noastra!”, a declarat Bogdan Talaşman, în vreme ce partenerul său, Mihai Mitiţescu a dezvăluit despre personajul lui, Rică: “Ricardo, sau Rică, îmi solicită toate resursele și mijloacele comice pe care le-am lucrat și le-am dobândit de-a lungul timpului. Este un tip extrovertit, pasionat de ceea ce face, corect în raport cu ceilalți oameni cu care intră în contact. Nu în ultimul rand, Rică este un tip tehnic, dat fiind faptul ca este un mecanic foarte bun, lucru pe care nu îl pot spune neapărat despre mine. Până acum nu am avut deloc parte de conjuncturi unde să îmi pot dezvolta și această latură, dar poate ca Rică ma va face sa prind drag și de acest domeniu. Cine știe? Nu strică niciodată să ai abilități extra! Sunt recunoscător că am ocazia de a lucra cu niște oameni extraordinari și în același timp, sunt foarte fericit pentru că mi s-a oferit șansa să particip la realizarea acestui proiect minunat!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel