ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. SCANDAL URIAȘ între concurente. A fost DESFIINȚATĂ
Autor: Cătălina Burghelea | Publicat pe: 19 sep 2020 / 13:47
ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. O nouă gală de eliminare la "Bravo, ai stil! Celebrities", sâmbătă seara. 

ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. Sâmbătă seară, de la ora 22:30, cele nouă celebrități de la „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt pregătite pentru o seară memorabilă, întrucât va fi o ediție care va sta sub conceptul „Rochia de mireasă”. Tema este una deosebită, dat fiind faptul că sunt concurente care nu au îmbrăcat încă rochia de mireasă. 

ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. Ediția din 19 septembrie este una specială, cu momente tensionate, nervi, replici aprinse, dar și note șocante. 

ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. Rămâi pe DC NEWS pentru a vedea cine scapă de eliminare și cine pleacă acasă. 

ELIMINARE BRAVO AI STIL! CELEBRITIES, 19 septembrie 2020. Concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities" vor încerca să dovedească tuturor că merită titlul de cea mai stilată femeie din România și premiul cel mare în valoare de 100.000 de lei.

Urmărește în videoul de mai jos atacul lansat de Cristina Șișcanu la adresa Alexandrei Ungureanu:

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro