Elimină toată murdăria din mașina de spălat. Ai nevoie de doua pastile cumpărate din farmacie
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Elimină toată murdăria din mașina de spălat ai nevoie de doua pastile cumpărate din farmacie. Sursa foto: freepik.com
Elimină toată murdăria din mașina de spălat ai nevoie de doua pastile cumpărate din farmacie. Sursa foto: freepik.com
Aruncă doar câteva tablete în mașina de spălat și toată murdăria va fi eliminată!

Atât de simplu și destul de eficient!  Modalitate este atât de ușoară, dar eficientă pentru curățarea mașinii de spălat, mai ales dacă în ea a apărut un miros neplăcut.

Vei avea nevoie de oricare dintre cele mai ieftine tablete de curățare pentru protezele și aparatele dentare

Le poți găsi într-o farmacie sau în orice magazin online. În cutie sunt 30 de pastile. Ai nevoie de două pastile pentru o curățare a mașinii. Pune pastilele în mașina de spălat și setează-o la cea mai ridicată temperatură.

Adaugă acest produs în mașina de spălat. Blugii nu-și vor pierde culoarea și vor fi ca noi

Rulează un ciclul de spălare fără haine. Tabletele pentru curățarea protezelor dentare ucid germenii și bacteriile și îndepărtează calcarul!

Gospodinele cu experiență adaugă sare în praful de spălat 

În trecut când nu exista o asemenea varietate de detergent și capsule, gospodinele foloseau sare, pe care o adăugau în detergentul cu care spălau hainele. Există trei motive pentru care ar trebui să folosești sare pentru a spăla lucrurile.

Gospodinele moderne lasă săpunul de rufe în frigider. Care e explicația

Menține culorile vii. Sarea  poate fi folosită dacă trebuie să te asiguri că, în timp ce speli hainele colorate, culorile nu se vor estompa. Apropo, sarea nu rămâne în structura țesăturii, spre deosebire de detergent. Cantitatea optimă este de 1 lingură de sare în compartimentul pentru detergent.

Îndepărtează petele. Sarea spală perfect chiar și cele mai dificile pete: de sânge și vin. Pune haina într-un lighean și adaugă 2 linguri de sare pe pată. Toarnă 2 litri de apă rece și lasă sare să acționeze circa 40 de minute. Hainele pot fi spălate în mașina de spălat.  

Gospodinele din Franța pun sare pe mop. Iată explicația

Înmoaie țesătura hainelor, care vor fi moi. Pe lângă toate celelalte avantaje enumerate mai sus, sarea poate înmuia  semnificativ țesătura hainelor. Efectul este aproape același ca al balsamului de haine cu care suntem obișnuiți, doar că de multe ori mai ieftin. Pentru a folosi acest truc, adaugă 4 linguri de sare în compartimentul pentru balsam înainte de spălare. Acest lucru va reduce considerabil și consumul de detergent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel