ELICOPTER SMURD PRĂBUȘIT ÎN LACUL SIUTGHIOL. Raed Arafat: Doar un pasager din cei patru a fost salvat. Ceilalți pot fi în epava elicopterului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a vorbit despre cazul elicopterului SMURD prăbușit luni după-amiază, în Lacul Siutghiol.

Într-o intervenție telefonică la România Tv, Raed Arafat a declarat că o singură persoană a fost recuperată până în prezent de echipele de salvare. Ceilalți trei pasageri ai elicopterului sunt în continuare căutați, iar fondatorul SMURD nu a exclus posibilitatea ca aceștia să fie prinși în epava scufundată.

"Din informațiile oficiale de acum, de la colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, avem o persoană scoasă care este sub resuscitare și trei persoane dispărute. Operațiunile de salvare continuă. (...) Din păcate, cu cât trece timpul, cu atât șansele sunt mai mici", a declarat Raed Arafat, care a precizat că echipajul respectiv a adus un pacient de la Tulcea, pe care l-a lăsat la spitalul din Constanța înainte de producerea accidentului.

"Din păcate, persoanele dispărute sunt doi piloți și una din echipajul medical. Cealaltă din echipajul medical a fost scoasă și se află sub resuscitare. Probabil că pot fi prinse și în elicopter (n.r. - persoanele dispărute)", a continuat fondatorul SMURD.

Vezi aici detalii despre elicopterul prăbușit: Operațiune de salvare a echipajului aparatului prăbușit la Mamaia. Elicopter SMURD prăbușit în Lacul Siutghiol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel