Eliberarea lui Năstase din închisoare, judecată tot pe 12 februarie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
nastase
nastase

Cererea de eliberare din închisoare a lui Adrian Năstase se va judeca la termenul stabilit în 12 februarie, după ce instanţa Judecătoriei Sectorului 4 a respins, vineri, pentru a doua oară  solicitare de preschimbare a datei judecării dosarului.

Fostul președinte al PSD, Adrian Năstase,  a cerut unui alt magistrat de la Judecătoria Sectorului 4 preschimbarea termenului acordat în cazul cererii sale de eliberare condiţionată, după ce judecătorul de caz a respins prima solicitare de acest fel făcută de fostul premier.

 Instanţa a judecat vineri, în şedinţă secretă, cererea lui Adrian Năstase, stabilind, după deliberări, să menţină termenul din 12 februarie stabilit iniţial.

 Avocatul lui Năstase, Ion Cazacu, declara, joi, pentru Mediafax, că a intrat în posesia motivării cererii de preschimbare anterior soluţionate, apărarea apreciind că argumentele judecătorului nu sunt suficiente. El preciza că în noua cerere s-a menţionat expres să fie soluţionată de alt judecător decât cel care a analizat prima cerere, pentru că acesta ar fi într-o stare de incompatibilitate.

 Cazacu a reafirmat că termenul stabilit în 12 februarie nu este unul rezonabil, fiind vorba de o lună şi opt zile până la judecarea pe fond.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel