UPDATE Elevul agresat de la Colegiul Tehnic ''Iuliu Maniu'', operat. Agresorul, reținut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Elevul de la Colegiul Tehnic ''Iuliu Maniu'', care a fost agresat miercuri de trei indivizi necunoscuţi în incinta unităţii de învăţământ, va intra în sala de operaţii. 

UPDATE 2: Tânărul, în vârstă de 15 ani, bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut pentru 24 de ore, conform Poliției. El urmează să fie prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, susține Antena 3 CNN.

UPDATE: Cei 4 tineri care au intrat în incinta Colegiul Tehnic Iuliu Maniu sunt audiați de poliție. Minorul care l-a înjunghiat pe elev a fost prins de jandarmii Capitalei într-o stație de metrou. A fost găsită asupra lui o macetă, cea care a fost folosită în timpul agresiunii, potrivit Antena 3 CNN.

Știre inițială: Un elev de clasa a 10-a de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu  a fost atacat de un adolescent însoțit de alți 3 minori de aceeași vârstă. 

Totul ar fi pornit în urma unui conflict mai vechi. Victima a fost agresată cu un obiect tăietor-înțepător. Directoarea unității de învățământ a fost cea care a sunat la 112 și a raportat evenimentul. 

Deși agresorul deja fugise în momentul în care Poliția a ajuns la fața locului, acesta a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. 

Polițiștii fac cercetări la această oră, conform Antena 3 CNN.

"Este un băiat de 17 ani cu agresiune. A primit un pumn şi am înţeles că pe urmă a fost tăiat cu baioneta la nivelul antebraţului. Are o plagă la nivelul antebraţului, o tăietură. Nu are viaţa în pericol. Nu ştiu cât de profundă este plaga pentru că acum va intra în sala de operaţie", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu", Raluca Alexandru, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel