Data publicării:

Elevii ruși "urmăresc interviul lui Tucker Carlson cu Putin ca parte a unui test de istorie"

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Numeroase școli au postat pe rețelele de socializare un test de istorie susținut luna aceasta în care elevii au vizionat părți din interviul lui Vladimir Putin cu Tucker Carlson.

Un test de istorie susținut luna aceasta în școlile din Rusia ar fi implicat vizionarea de către elevi a unor părți din interviul lui Vladimir Putin cu personalitatea media americană Tucker Carlson.

Numeroase școli au postat pe rețelele de socializare rusești despre acest test, iar în unele locuri au participat copii de doar șase sau șapte ani.

Acestea l-au descris ca fiind un "joc intelectual" care i-a ajutat pe elevi să înțeleagă "etapele de dezvoltare a statului rus".

Elevii s-au gândit la propriile întrebări pe care ar dori să le adreseze președintelui rus

La o școală, elevilor din clasele primare până la cei de liceu li s-au prezentat întrebări diferite din interviu în funcție de vârsta lor. O altă școală le-a cerut copiilor să se gândească la propriile întrebări pe care ar dori să le adreseze președintelui rus.

Carlson a fost primul jurnalist occidental care l-a intervievat pe Putin de când Rusia a invadat Ucraina, în urmă cu doi ani.

Fostul prezentator Fox, care și-a arătat sprijinul pentru Putin în trecut, a susținut că l-a intervievat pe liderul rus pentru a-i "informa pe americani".

Ulterior, Putin l-a ironizat pe Carlson pentru lipsa de "întrebări tăioase", conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel