Elevi blocați în sistemul online. Elevii, ținuți acasă de regulile de vaccinare. 58% dintre profesori, vaccinați
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 15 noi 2021 / 21:30
WhatsApp
Pexels
Colegiul Național ”Titu Maiorescu” din Aiud  nu își poate desfășura cursurile în regim fizic pentru sutele sale de elevi.

Colegiul Național ”Titu Maiorescu” din Aiud, unul dintre cele mai mari și mai prestigioase unități de învățământ din județul Alba, nu își poate desfășura cursurile în regim fizic pentru sutele sale de elevi, din cauza regulilor după care se ghidează școlile din țară, privind imunizarea personalului, relatează Ziarul Unirea

Din cei 50 de angajați ai colegiului, o proporție de doar 58% din aceștia, insuficienți pentru a putea organiza cursurile în regim fizic, sunt imunizați anti-Covid. Deoarece pragul necesar nu a fost atins, elevii își continuă orele de acasă, în format online.

Mai mult, din cauza faptului că doar personalul vaccinat este luat în considerare și nu și cel care a trecut prin boală, cifrele sunt în continuare împotriva soluției de a redeschide porțile pentru elevi.

A fost convocată o adunare generală a părinților

În acest sens, avocatul Koble Ladislau, în calitate de Președinte al Consiliului reprezentativ al părinților din cadrul Colegiului Național “Titu Maiorescu” din municipiul Aiud, a convocat Adunarea Generală Extraordinară a părinților și a reprezentanților legali a elevilor din cadrul Colegiului Național “Titu Maiorescu” din Municipiul Aiud, județul Alba, pentru data de 16 noiembrie 2021, la ora 15:00.

G Ad:

Ordinea de zi cuprinde:

1. Analizarea situației create de personalul angajat din cadrul Colegiului Național “Titu Maiorescu” din municipiul Aiud,județul Alba,situație ce a cauzat nerespectarea Contractului Educational de către unele cadre didactice și personal nedidactic din unitatea școlară (încălcarea prev.de art.IV,pct.1,lit.a,c,d,e/Contract educațional);

2. Solicitarea ISJ Alba,sa efectueze o evaluare,atât a situației create cât și a calității educației existente,la nivelul întregului colegiu și sa comunice,in scris,rezultatele constatate și măsurile dispuse ;

3. Diverse.

Notă:

La Adunarea Generală Extraordinară a comitetului de părinți din cadrul Colegiului Național “Titu Maiorescu” din municipiul Aiud, sunt invitați:

-elevii din cadrul colegiului,care au împlinit 18 ani;
-ISJ Alba;
-Primarul,viceprimarul și consilierii locali ai municipiului Aiud;
-Mass-media

Abordată de jurnaliștii locali, conducerea colegiului național a confirmat cifrele prezentate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro