Elevă de 10, despre declarațiile Monicăi Anisie: Nu e prima dată când fură curent. Retorică plastică, impersonală, fake
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 21 oct 2020 / 17:59
WhatsApp
Antonia Pup, eleva de 10 care a devenit cunoscută după ce a refuzat cei 3000 de lei oferiți de Guvern elevilor premianți, a criticat dur declarațiile Monicăi Anisie privind modul în care vor face școală online copiii care nu au curent electric în case.

"Nu e prima zi din mandat când Anisie fură curent. Pagina de Facebook a MEC a devenit pagină de albire a declarațiilor ministrului. De câteva săptămâni, pe acolo e festival de precizări peste precizări și combat cu presa. Dacă USR PLUS a cerut desființarea inspectoratelor școlare, eu zic să plusăm cu desființarea tuturor instituțiilor publice cu atribuții în domeniul educației, că și așa n-am înțeles mare lucru din răspunderea publică pe Educație.

Luăm tot și mutăm dincolo, în altă țară, "cu cazmale, cu sape, cu ce-o fi", ne întoarcem când o să avem lideri capabili să își asume decizii, să vorbească și altceva decât o poezie învățată pe de rost, să profesionalizeze și, poate cel mai important, să știe când să abandoneze retorica asta plastică, impersonală, fake.", a scris Antonia Pup pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Anisie, răspuns halucinant despre dreptul la educație al copiilor care nu au nici curent electric

Pagina de Facebook a MEC a devenit pagină de albire a declarațiilor ministrului. De câteva săptămâni, pe acolo e...

G Ad:

Publicată de Antonia Pup pe Marţi, 20 octombrie 2020
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro