Data publicării:

Eleva bătăușă de la Spiru Haret, din Tulcea, s-a ales cu dosar penal; actele de violență erau comise de față cu profesorii

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
O elevă a Colegiului Dobrogean Spiru Haret s-a ales cu dosar penal după ce a agresat mai mulți colegi de față cu profesorii.

O încăierare generală a pornit după ce o fată, de clasa a 11-a, a lovit-o în umăr pe o colegă de a ei. Un coleg a sărit să o apere pe cea din urmă, dar în pauza următoare agresoarea a vrut să își ia revanșa.

După ce a lovit-o încă o dată pe aceiași fată, ea s-a apucat să îndrepte pumni în stânga și în dreapta, relatează publicația locală Tulcea Noastră.

Agresoarea nu s-ar fi oprit nici după ce au apărut, la fața locului, mai mulți profesori care au încercat să îi despartă pe elevi.

Mai mult decât atât, eleva bătăușă și-a amenințat colegii de față cu părinții acestora și cu restul profesorilor care asistau consternați.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violente, dar este posibil ca părintii copiilor agresaţi să se îndrepte în instanţă asupra agresoarei din clasa a 11-a, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel