Elev înjunghiat în curtea unui liceu din Tulcea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

În instituțiile de învățământ din România se întâmplă lucruri din ce în ce mai ciudate. După ce, miercuri, un profesor din Baia Mare a fost găsit mort în sala de curs, în aceeași zi, un elev de 19 ani dintr-un liceu tulcean a ajuns la spital, ca urmare a faptului că a fost înjunghiat în curtea şcolii.

Incidentul s-a petrecut, în jurul orei 15:30, la Liceul Metalurgic din Tulcea. Atacul a fost semnalat la serviciul 112, iar imediat o ambulanţă s-a deplasat la faţa locului.

„Medicii de pe ambulanţă au constat că un elev de 19 ani, care fusese înjunghiat, prezenta o plagă la torace, sângera şi avea tensiunea scăzută. Tânărul a primit primul ajutor, iar după ce starea lui a fost stabilizată, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Tânărul este în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericolul”, a declarat la România Tv directorul serviciului de ambulanţă Tulcea, Dumitru Vâlcu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Tulcea, Daniela Condrea, a avut loc o altercaţie pe terenul de fotbal al liceului, în urma căreia elevul a fost înjunghiat cu un cuţit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel