Elev de 17 ani reținut după ce a lovit doi profesori într-o unitate de învățământ din Vrancea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Foto Ilustrativ/Pexels
Foto Ilustrativ/Pexels
Un elev de 17 ani din Adjud a fost reţinut pentru 24 de ore, miercuri, după ce a lovit doi profesori într-o unitate de învăţâmânt din localitate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.  

Un elev de 17 ani din Adjud a fost reţinut pentru 24 de ore, miercuri, după ce a lovit doi profesori într-o unitate de învăţâmânt din localitate, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, conform Agerpres.

"Miercuri, ora 12,18, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud au fost sesizaţi direct de către un profesor al unui liceu din municipiul Adjud despre faptul că, în timp ce se afla pe holul unităţii de învăţâmânt, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit în zona spatelui, iar un alt profesor a fost lovit în zona feţei de către un elev în vârstă de 17 ani, din clasa a X-a", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, în cursul serii, elevul a fost reţinut pentru 24 de ore.

În cauă a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel