Data actualizării:
Data publicării:

Elev al Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, mort după ce a căzut de la etajul patru. A lăsat un bilet de adio

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: emaramures.ro
Foto: emaramures.ro
Un elev al Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit, joi dimineața, după ce a căzut de la etajul patru al clădirii în care se aflau dormitoarele. 

Medicii veniți la fața locului au început manevrele de resuscitare, dar tânărul nu a răspuns la manevre, fiind declarat decesul, potrivit alba24.ro.

Elevul era în clasa a IX, al Colegiului Militar din Alba Iulia. Potrivit surselor, elevul avea 15 ani și era din Baia Mare. Din câte se pare, elevul a fost prezent la apelul de dimineață, în haine militare, iar apoi a mers în cameră.

Acolo s-ar fi schimbat în haine civile, iar la scurt timp a fost găsit căzut în fața clădirii, din interiorul curții, Colegiului Militar Național Mihai Viteazul din Alba Iulia.  Camera elevului este situată la etajul patru. Trupul a fost transportat la morga Spitalului Județean Alba.

Potrivit unor surse din cadrul unității de învățământ, elevul ar fi lăsat un bilet de adio, în camera sa. Biletul de adio ar fi fost adresat familiei sale. De asemenea sursele susțin că elevul nu s-ar fi acomodat cu regimul și sistemul de învățământ militar.

Reprezentații unității de învățământ au declarat într-un comunicat de presă că elevul era declarat apt la testarea psihologică de la admiterea la colegiul militar.

Poliţişti de la Poliţia municipiului Alba Iulia au demarat cercetări, care sunt coordonate de procurori. „Conform procedurilor, circumstanţele producerii evenimentului sunt cercetate de către o comisie condusă de locţiitorul comandantului Colegiului Naţional Militar «Mihai Viteazul»", au  precizat  oficialii instituției de învățământ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel